Dün Gece PlayStation Etkinliğinde Paylaşılan Tüm Fragmanlar!

11
6
3
2
0
Sony, PlayStation ekosistemi için yeni bir State of Play etkinliği düzenledi. Bu etkinlikte yaklaşmakta olan oyunlar için yepyeni fragmanlar yayınlandı.

Japonya merkezli teknoloji devi Sony, dün akşam yeni bir "State of Play" etkinliği gerçekleştirdi. Şirket, bu etkinlik kapsamında PlayStation ekosistemine gelecek yeni oyunlar için yepyeni fragmanlar paylaştı. Ayrıca dikkate değer başka duyurular da yapıldı.

Gelin hep birlikte hem yeni fragmanlara hem de Sony'nin diğer açıklamalarına yakından bakalım.

State of Play etkinliğinde yapılan tüm duyurular

Final Fantasy VII Rebirth

Square Enix, State of Play etkinliklerinin olmazsa olmazlarından. Geçmişte olduğu gibi son etkinlikte de önemli bir açıklama yapan şirket, yaklaşmakta olan yeni Final Fantasy VII Rebirth için fragman yayınladı. Final Fantasy VII Remake'in devamı niteliğinde olan oyunun 29 Şubat 2024'te piyasaya sürüleceği belirtildi.

Marvel's Spider-Man 2

Önümüzdeki ay yayınlanacak olan Marvel's Spider-Man 2 için de yeni bir fragman yayınlandı. Yaklaşık 4 dakika uzunluğundaki fragman, New York'a ilk kez bu kadar detaylı bir bakış atmamızı sağlıyor. Oyunun PlayStation Store'da 1.499 TL'den başlayan fiyatlarla satışta olduğunu belirtelim.

Resident Evil 4 Remake Separate Ways (DLC)

Mart ayında piyasaya sürülen Resident Evil 4 Remake için de yeni bir DLC duyuruldu. Separate Ways isimli bu DLC, oyuna Ada Wong karakterini getirecek. Yeni DLC'nin 21 Eylül'de yayınlanacağını belirtelim.

Avatar: Frontiers of Pandora

Sony, Avatar tutkunlarını mest edecek yeni oyun Avatar: Frontiers of Pandora için de bir fragman paylaştı. Oyunun hikâye moduna ilişkin bilgi sağlayan bu fragman, Avatar: Frontiers of Pandora'nın aksiyon dolu olacağını gözler önüne seriyor. Avatar: Frontiers of Pandora, 7 Aralık 2023'te piyasaya sürülecek.

Helldivers 2

2015 yılında piyasaya sürülen Helldivers'ün devamı niteliğinde olan Helldivers 2, uzaylılarla mücadele edeceğimiz bir yapım olarak karşımıza çıkacak. 22 Eylül'de ön siparişe açılacak ve Şubat 2024'te piyasaya sürülecek oyun, PlayStation 5 ve PC sürümlere sahip olacak. Oyunun fiyatı ile ilgili en ufak bir bilgi yok.

Baby Steps

Nate isimli bir karaktere odaklanan Baby Steps, kelimenin tam anlamıyla "yürüme simülasyonu" olacak. Karakterimiz, dağlar tepeler boyunca yürüyüp duracak. Oyunda diğer karakterlerle etkileşime girip, kaykay gibi basit ekipmanlar da kullanabileceksiniz. Baby Steps, 2024 yazında piyasaya sürülecek.

Ghostbusters: Rise of the Ghostlord

26 Ekim'de piyasaya sürülecek Ghostbusters: Rise of the Ghostlord, PSVR2 için geliştirilen korku odaklı bir yapım.

Roblox'un PlayStation'a ne zaman geleceği açıklandı

Roblox

İlk kez 2006 yılında yayınlanan ve o günden beri ilgi gören Roblox'un PlayStation ekosistemine ne zaman geleceği belli oldu. Oyun, 10 Ekim itibarıyla konsol üzerinden oynanabilecek.

Kaynak : https://blog.playstation.com/2023/09/14/state-of-play-september-2023-all-trailers-and-complete-recap/
11
6
3
2
0
Emoji İle Tepki Ver
11
6
3
2
0