Pokemon GO’da Hileye Gerek Duymadan XP’nizi Coşturacak Efsane Yöntem

0
0
0
0
0
Pokemon GO’da ortaya çıkan güzel bir detay hack ve başka bir programa gerek duymadan XP’nizi hızlıca arttırmanızı sağlıyor.

Artık neredeyse hereksin oynamaya başladığı Pokemon GO’da çeşitli hack yöntemleri kullanarak ilerleyen kişileri saymazsak tek tek Pokestop gezerek, Pokemonlara defalarca Poke topu sallaya sallaya gezen kişilerin hoşuna gidebilecek güzel bir detay ortaya çıktı.

Ortaya çıkan bu kolay boost yöntemine göre yarım saat içinde 10 farklı Pokestop’a uğrarsanız hem 10. Pokestop’ta %100 bir adet yumurta kazanırken ayrıca XP kazanımınız da ikiye katlanıyor. Ayrıca Pokestop’larda normalde çıkması gereken itemleri de ikiye katlayarak daha fazla pokeball, razzberry gibi şeyler düşürebilecek olan oyuncu böylece kendi kendine XP boost kazanmış oluyor.

Ancak bu iddiayı ortaya atan Fraghero, bu XP ve Pokestop’tan item düşürme boostunun ne kadar süreli olduğu bilgisini vermediği için bu işlemi yaptıktan sonra hep öyle mi kalıyor yoksa bir süre mi onu tam kestiremiyoruz. Fakat deneyip ne kadar süreli olduğunu da haber vermeye çalışırız. Tabii bu süreçte sizden biri denerse yorum olarak ya da e-posta yolu ile bizi haberdar edebilir :)

Son olarak hatırlatmakta ve altını çizmekte fayda var: yarım saat içinde 10 pokestop gezmeniz gerekirken bu pokestopların hepsi de farklı olmalı. Yani 10 ayrı pokestop noktası gezmeniz gerekecek. Bunu da yarım saat içinde yapmak için tavsiyem AVM ya da şehir merkezlerine gitmeniz olacak.

Kaynak : http://fraghero.com/pokemon-go-player-discovers-cheat-to-get-more-items-from-pokestops/
0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0