Prince of Persia: The Sands of Time Remake'in Videosu Ortaya Çıktı

33
9
3
2
1
Ubisoft'un kendi oyun mağazası olan Uplay'de Prince of Persia: The Sands of Time Remake'in kısa bir videosu ortaya çıktı. Oyunun bu akşamki Ubisoft Forward etkinliğinde duyurulması bekleniyor.

Watch Dogs, Assassin’s Creed, Tom Clancy gibi pek çok popüler oyun serisinin arkasındaki şirket olan Fransız oyun geliştirici Ubisoft, bu akşam TSİ 22:00’de Ubisoft Forward adında çevrimiçi bir etkinlik düzenleyecek ve etkinlikte duyurusu yapılacak oyunlardan biri ortaya çıkmış gibi görünüyor.

Ubisoft’un kendi oyun mağazası olan Uplay’in Rusya sürümünden sızdırılan kısa bir klip, bu akşamki Ubisoft Forward etkinliğinde orijinali 2008’de piyasaya sürülen Prince of Persia: The Sands of Time Remake’in duyurulacağını gösteriyor.

Rusça altyazıların olduğu videoda hem Prince of Persia: The Sands of Time Remake logosu hem de grafiklerin yenilendiği açık bir şekilde görülebiliyor. Yine de yenilenen oyunun tam olarak ne gibi yenilikler sunacağını öğrenmek için bu akşamki lansmanı beklememiz gerekiyor.

Bilmeyenler için; 1989 yılında Jordan Mechner tarafından geliştirilen platform türünde bir oyun olarak karşımıza çıkan Prince of Persia, daha sonrasında tek başına bir marka haline geldi ve aradan geçen 30 yıllık süreçte 15 farklı Prince of Persia oyunu piyasaya sürüldü.

Sızdırılan Prince of Persia: The Sands of Time Remake videosu

Kaynak : https://www.ign.com/articles/prince-of-persia-the-sands-of-time-remake-announcement-seems-likely-at-ubisoft-forward
33
9
3
2
1
Emoji İle Tepki Ver
33
9
3
2
1