Microsoft'un Bulut Tabanlı Oyun Platformu Project xCloud'un Test Oyunu Ortaya Çıktı

8
1
1
0
0
Sisteminizin teknik özellikleri düşük bile olsa akıcı bir oyun deneyimini yakalayabilmenizi sağlayan bulut bazlı oyun servisleri yavaş yavaş piyasaya çıkmaya hazırlanıyor. Microsoft tarafında ise halka açık testler çok yakında başlıyor olabilir.

Donanım teknolojileri ve internet bağlantılarının git gide gelişmesiyle güçlü bilgisayarlara olan ihtiyacımız git gide azalacak. Yeni sistemler sayesinde video akışını sağlayabilen bir cihaza sahip olmanız yeterli olacak.

Microsoft'un aylık abonelik sistemine dayalı olarak yürütecek olduğu oyun yayınlama platformu Project xCloud hakkında yepyeni bilgiler bugün açığa kavuştu.

Bulut ortamı üzerinden oyunculara istedikleri oyunu oldukça kaliteli, akıcı ve gecikmesiz şekilde oynatabilme olanağı tanıyan Project xCloud'un testlerinin gerçekleştirilebilmesini sağlayan bir oyun Microsoft Store'da yayınlandı.

Microsoft'un dijital mağazası olan Microsoft Store'da xCloud Test Game PAID olarak listelenen test oyunu anlık olarak ne yazık ki edinebilir olarak mevcut değil.

195,19 MB boyutunda olduğu belirtilen oyunun tüm kullanıcılar tarafından denenebilmesi gibi bir ihtimal bulunuyor zira Microsoft bu oyunun çıkış tarihini 2 Ağustos 2019 olarak belirlemiş.

2 Ağustos tarihinde oyunun sayfasının sağ kısmında mavi renkte bir Al butonuyla karşılaşabiliriz. Vurucu kategorisindeki bu oyunu Xbox One'ın herhangi bir donanımını yük altında çalıştırmadan test edebilmek gerçekten ilginç bir an olacaktır.

Kaynak : https://mspoweruser.com/project-xcloud-test-game-appears-on-microsoft-store/
8
1
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
8
1
1
0
0