Puma'dan 650 Liralık Oyuncu Çorabı: Active Gaming Footwear

81
7
6
4
3
Puma konfor, destek ve kavrama gibi özellikler sunan ve oyuncuların farklı oyun modlarına uyum sağlamasını sağlayan oyuncu çoraplarını piyasaya sürdü. Çoraplar Avustralya ve Yeni Zelanda mağazalarında 110 dolardan satışa sunuldu.

Spor ve moda yıllardır iç içe ve artık günümüzde gitgide yaygınlaşan espor da giyim sektöründe benzer bir etki yaratmaya başladı. Nike formalar ve tişörtler üretirken, Adidas popüler yayıncı Ninja ile sponsorluk anlaşması imzaladı ve şimdi de Puma, "Active Gaming Footwear" adlı oyuncu çoraplarını piyasaya sürdü.

Puma'ya göre ayakkabıya benzeyen çoraplar, iç mekanda veya oyun arenasında kullanım için tasarlandı ve kullanıcılara kusursuz rahatlık sağlıyor. Ayrıca kesintisiz konfor ve destek sunan çoraplarla oyuncuların farklı aktif oyun modlarına uyum sağlayabileceğini ve ellerinden gelenin en iyisini yapabileceği öne sürülüyor.

puma oyuncu çoraplarını

Active Gaming Footwear, rahatlık ve ayaklarınızın nefes alabilmesi için tasarlanan örgülü üst kısma sahip. Tüm bunların yanı sıra ayağınızı sararak sağlam bir tutuş sağlıyor. Oturduğumuz yerde tam olarak nasıl etki edeceğini hayal edemesek de, daha çok fiziksel AR ve VR platformlarında işe yarayabilir gibi görünüyor.

Puma ürünün tanımında çorabın ayağı sardığı bölgelere farklı isimler vererek, üst kısmını Seek, yan kısımları Attack, topuk kısmını Cruise ve Defense modlarına benzetiyor.

Active Gaming Footwear, Avustralya ve Yeni Zelanda Puma mağazalarında satışa sunuldu. Çorabın fiyatı 160 Avustralya Doları (yaklaşık 650 lira) olarak belirtiliyor.

Puma Active Gaming Footwear tanıtım videosu

Kaynak : https://www.gamerevolution.com/news/624554-puma-gaming-socks-shoes-price
81
7
6
4
3
Emoji İle Tepki Ver
81
7
6
4
3