Telefonlardan Önce Raspberry Pi'da Android 7.0 Nougat Keyfi Yaşayabilirsiniz!

3
1
0
0
0
Bir geliştirici ya da mühendis için vazgeçilmez bir cihaz olan minik Raspberry Pi 3’e Android 7.0 Nougat yüklendi.

Geçtiğimiz günlerde resmen yayınlanan ve Nexus 6, Nexus 6P, Nexus 5X, Nexus 9, Pixel C ve General Mobile Discovery 4G’ye gönderilen, kısa süre içerisinde de General Mobile GM 5 Plus modeline gönderilecek olan Android 7.0 Nougat için Samsung, HTC, LG vb telefon üreticileri de kısa süre içerisinde kendi tepe modellerine bu güncellemeyi vermek için çalışıyor.

Ancak hem mühendis, geliştirici iseniz büyük ihtimalle haşır neşir olduğunuz mini bilgisayar olan Raspberry Pi’da Android 7.0 Nougat keyfini yaşayabilirsiniz. Peter Yoon adlı bir geliştirici tarafından portlanan Android 7.0 Nougat, şu anda Raspberry Pi 3’te sorunsuz çalışabiliyor.

Android TV için olan versiyonunu portlamayı başaran Yoon’un çalışması sonrasında Pi’da Nougat keyfini aşağıdaki videodan izleyebilir, dilerseniz ve Pi 3’e sahip iseniz nasıl protlayacağınızı video altındaki linklerden görebilirsiniz.

Gereken Dosyaları İndirme Linki: http://goo.gl/GtjgQ2 / GitHub Kaynak Kodları: http://goo.gl/PilqHq / Forum Konusu (İng): http://goo.gl/GqFN5I

3
1
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
3
1
0
0
0