Realme 5 Pro'da 48 MP Kamera Olacağı, Realme Tarafından Doğrulandı

4
4
3
0
0
Akıllı telefon sektöründe en performanslı kameraya sahip akıllı telefon Samsung'a ait. Ne var ki Çinli üretici Realme oldukça iddialı özelliklere sahip olan yeni akıllı telefonuyla bu istatistiği değiştirebilir.

Ülkemizdeki fiyatları yurt dışındakine göre çok daha yüksek olan akıllı telefonların özellikleri bizler için gerçekten önemli. Fiyat olarak haftalar boyu çalışmamıza denk gelen bu akıllı telefonları alırken özelliklerine ayrı bir dikkat veriyoruz.

Kullanıcıların akıllı telefon seçimi yaparken en çok kameraya öncelik verdiğini gösteren araştırmalar sonucunda birçok akıllı telefon üreticisi de cihazlarının kameralarında iyileştirmelere gitti ve gitmeye devam ediyor.

Tanıtım tarihi, yeri, ana kamera çözünürlüğü:

Çinli bir akıllı telefon üreticisi olan Realme, yeni akıllı telefonu Realme 5 Pro'yu 20 Ağustos tarihinde düzenleyeceği bir etkinlik ile lanse edecek. Hazırlıklarına son hız devam eden Realme, cihazın arka kamerasına dair özellikleri içeren bir paylaşım gerçekleştirdi.

Realme'nin paylaştığı afişte yeni amiral gemisi Realme 5 Pro'nun arka kamerasının tam 48 MP çözünürlüğe sahip olacağı belirtiliyor. Hindistan'da tanıtılacak olan akıllı telefon bu doğrultuda kendi klasmanı için Hindistan'ın 4 kameraya sahip 48 MP sensörlü ilk akıllı telefonu olacak.

Diğer kameraların türleri:

Afiş görselinde cihazın toplamda 4 adet kameraya sahip olması da dikkatleri üzerine çekiyor. 48 MP'lik ana kameranın yanında cihazın kamera modülünde ultra geniş, süper makro ve portre kamerası olmak üzere 3 diğer kameranın daha bulunması bekleniyor.

Kameraların teknik detayları:

119 derecelik oldukça başarılı bir görüş açısına sahip olmasıyla öne çıkan ultra geniş kamera, kullanıcıların ana kameraya oranla 1,5 kat daha fazla alanı aynı noktadan yakalamasına olanak tanıyor.

4 santimetreye kadar yakın objeleri mükemmel şekilde çekebilmeye yarayan süper makro kamera sayesinde objelerin tüm detaylarının yakalanabileceğini ve portre kamerası sayesinde portre çekim fotoğrafların daha keskin ve temiz şekilde önümüze geleceğini söyleyebiliriz.

Bilinen diğer detaylar:

Realme'nin yeni amiral gemisi serisi akıllı telefonu Realme 5 Pro'nun gücünü Qualcomm'un Snapdragon 712 yonga setinden alacağı bilgisi bulunuyor. Su damlası çentikli AMOLED ekrana sahip olacak olan cihaz, ekran içi parmak izi tarayıcısını da yine bünyesinde barındıracak.

Tanıtım tarihi için 20 Ağustos Salı günü seçilen Realme 5 ve Realme 5 Pro, 22.00'da (Türkiye saati) Hindistan'da tanıtılacak.

Kaynak : https://www.gizmochina.com/2019/08/13/realme-5-pro-confirmed-to-have-48mp-quad-rear-cameras/
4
4
3
0
0
Emoji İle Tepki Ver
4
4
3
0
0