Rocket League’e Stranger Things Temalı Cadılar Bayramı Etkinliği Geliyor

23
3
3
3
0
Günümüzün popüler oyunlarından olan Rocket League'e, Netflix'in orijinal yapımı olan Stranger Things temalı bir Cadılar Bayramı etkinliği geliyor. Etkinlik boyunca Rocket League'in yarış arenasına diziden tanıdığımız canavar Mind Flayer hükmedecek.

Roket League, her yıl düzenli olarak Cadılar Bayramı’nın gelişini farklı etkinliklerle kutluyor. Oyunun bu yılın Cadılar Bayramı etkinliği ise yakında başlayacak ve etkinliğin teması oldukça ilgi çekici. Netflix’in en beğenilen yapımlarından olan Stranger Things ile anlaşma sağlayan oyun, bu yılın Cadılar Bayramı etkinliğini ise Stranger Things teması üzerine kuracak.

Etkinlik boyunca Stranger Things dizisinden tanıdığımız canavar Mind Flayer, sahaya bir gölge olarak yön verecek. Canavarın gol atma girişimlerinizi nasıl ve be şekilde etkileyeceği henüz tam olarak bilinmiyor, ancak yapımcı şirket Psyonix oyuncularını 'takım arkadaşlarına dikkat etmeleri' konusunda uyardı.

Cadılar Bayramı boyunca pek çok farklı oyun eşyası ve etkinlik olacak:

Rocket League Stranger Things

Mind Flayer’in ele geçirdiği arenanın yanı sıra oyunun mağazasında da farklı etkinlikler olacak. Bu kapsamda oyuncuların, etkinlik boyunca savaş araçlarını ve pankartlarını düzenleyebileceği birçok farklı Stranger Things kozmetiği olacak. Oyuncular, oyunu oynadıkça mısır kazanacaklar ve topladıkları bu mısırlar ile oyun içi öğeler alabilecekler. Alınabilecek öğeler arasında ise Starcourt Mall logolu jantlar, Dustin'in 'Kamp Know Where' şapkası, Demogorgon oyuncu banner’ı ve Scoops Ahoy temalı avatar bulunuyor.

Haunted Hallows adı verilen etkinlik, aylık Rocket League güncellemesiyle birlikte 14 Ekim tarihinde oyuna gelecek ve 14 Kasım’da son bulacak. Diğer etkinliklerde olduğu gibi, topladığınız mısırlar ile birlikte daha fazla ürün alabilmeniz için etkinlik sonrası mağazada ekstra üç günlük bir telafi süresi olacak.

Rocket League YouTube kanalı, etkinliği tanıtan bir de video paylaştı. Yaklaşık 1 buçuk dakika süren bu videoda etkinliğin gizemine yakından bakıyoruz. Oyuna gelecek yeni modun oyuna nasıl bir hava katacağını merak ediyorsanız Rocket League'in tanıtım videosunu aşağıdaki bağlantı aracılığıyla izleyebilirsiniz.

Rocket League - Haunted Hallows tanıtım videosu:

Kaynak : https://www.engadget.com/2019/10/09/stranger-things-rocket-league-halloween-event-haunted-hallows/
23
3
3
3
0
Emoji İle Tepki Ver
23
3
3
3
0