Samsung, 500.000 Adet Note 7’nin Değişimine Bugün Resmen Başladı!

1
0
0
0
0
Patlama sorunları ile Samsung’un başını büyük belaya sokan Galaxy Note 7, bugünden itibaren değişim programı başladı.

Artık hepimizin ezberlediği ve Galaxy Note 7 denilince “patlayan telefon” konumuna gelen cihazda Samsung çözümü serideki batarya sorununu çözerek ücretsiz değişim ya da iadeye çevirmişti. Eylül sonu ya da Ekim gibi beklenen değişim programı bugün resmen başladı.

İlk olarak Amerika Birleşik Devletleri’nde başlanan Samsung Galaxy Note 7’nin değişim programında ilk parti olarak 500.000 yeni ve sorunsuz Note 7, değiştirmek isteyen kullanıcılarını bekliyor olacak. Ardından gelen duyumlara göre Ekim ayının ortasında ise Türkiye’de de resmi değişim prosedürleri başlayacak gibi görünüyor.

Şu anda bahsettiğim gibi sadece ABD’de yapılan değişimler sonrasında tüm dikkatler yeni Note 7’lerde olacak. Çünkü yeni Note 7’lerde çıkacak olası farklı bir sorun Samsung’un prestijini ve markasına bir ciddi darbe daha vuracaktır. Bu da ilerleyen yıllarda çıkaracağı yeni model satışlarına ciddi bir etki verecek.

Amerika’da yaşayan Note 7 kullanıcıları ise bugünden itibaren Samsung mağazalarında ve kendi operatörünün mağazasına giderek yeni Note 7 cihazını alıp güvenle kullanmaya başlayabilirler.

1
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
1
0
0
0
0