Samsung, Galaxy Z Fold2'nin Farklı Özelliklerine Odaklanan 5 Ayrı Tanıtım Videosu Yayınladı

15
1
0
0
0
Samsung, Galaxy Z Fold2'nin Farklı Özelliklerine Odaklanan 5 Ayrı Tanıtım Videosu Yayınladı
Samsung, yeni nesil katlanabilir akıllı telefonu Galaxy Z Fold2'nin daha iyi anlaşılabilmesi için farklı farklı özelliklerine odaklanan 5 tanıtım videosu yayınladı.

Samsung, dün akşam saatlerinde dünyanın dört bir yanında gerçekleştirdiği yerel lansman etkinlikleriyle birlikte üçüncü katlanabilir akıllı telefon modeli Galaxy Z Fold2’yi fiyatı, piyasaya çıkış tarihi ile birlikte resmen duyurdu.

Güney Koreli teknoloji devi, Galaxy Z Fold2’nin ‘yeniden’ lanse edilmesinin ardından resmi YouTube kanalı üzerinden cihaz ile ilgili birkaç tanıtım videosu yayınladı ve Galaxy Z Fold2’nin -en azından Samsung’a göre- önemini açıkladı.

Samsung Galaxy Z Fold2'nin akıllı telefon sektöründe 'zirve' olduğunu ima eden video

Samsung tarafından yayınlanan ilk tanıtım videosu, geleneksel düz ekranlı akıllı telefonlara göndermede bulunuyor ve Galaxy Z Fold2’nin akıllı telefon pazarında zirveyi temsil ettiğini ima ediyor. Samsung’un bu iddiasının ne kadar gerçekçi olduğuna tabiki tüketiciler karar verecek.

Samsung Galaxy Z Fold2 Flex Mod tanıtım videosu

Yayınlanan ikinci tanıtım videosunda ise Samsung, Galaxy Z Fold2’nin ‘Flex Mod’ adı verilen dizüstü bilgisayar benzeri yarı katlı haldeki kullanımına dikkat çekiyor. Cihaz, Flex Mod’dayken ekranın yarısını görüntüleyici, diğer yarısını kontrol paneli olarak kullanıyor.

Samsung Galaxy Z Fold2'nin ekranına vurgu yapan video

Samsung, Galaxy Z Fold2 için yayınladığı üçüncü tanıtım videosunda Galaxy Z Fold2’nin ekran kalitesine odaklanıyor. 120Hz OLED ekran ile gelen Galaxy Z Fold2, katlanabilir panelin tüm dezavantajlarına rağmen yüksek görüntü kalitesi sunmayı başarıyor.

Samsung Galaxy Z Fold2'nin katlama mekanizmasını gösteren video

Dördüncü tanıtım videosunda Samsung, bilgisayarda oluşturulmuş üç boyutlu modeller üzerinden Galaxy Z Fold2’nin nasıl bir ‘katlama’ mekanizmasına sahip olduğunu ve neden birinci nesil Galaxy Fold’dan daha güvenilir olduğuna açıklık getiriyor.

Samsung Galaxy Z Fold2'nin çoklu görev özelliğini gösteren video

Yayınlanan son tanıtım videosunda ise Samsung, büyük ekranlı bir akıllı telefona sahip olmanın en büyük avantajlarından çoklu görev özelliğine dikkat çekiyor. Galaxy Z Fold2, aynı anda üç uygulamayı çalıştırabilmenin yanı sıra sürükle bırak özelliği ile dizüstü bilgisayarlarda gördüğümüz bir özelliği akıllı telefonlara taşımış oluyor.

Kaynak : https://www.gsmarena.com/check_out_samsungs_galaxy_z_fold2s_official_introduction_videos_and_photos-news-45043.php
15
1
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
15
1
0
0
0