Samsung Galaxy J5, Çıktıktan 1 Yıl Sonra Android 6.0 Güncellemesi Aldı

2
2
0
0
0
Samsung Galaxy J5, Çıktıktan 1 Yıl Sonra Android 6.0 Güncellemesi Aldı
Samsung'un giriş - orta seviye telefonu Galaxy J5 tam 1 yıl sonra Android 6.0 güncellemesine kavuştu.

Birçok Android üreticisi Android 7.0 Nougat güncellemesini akıllı telefonlarına vermeye hazırlanırken Samsung, giriş - orta seviyede kullanıcılarla buluşturduğu akıllı telefonu Galaxy J5 için yeni bir sürüm yükseltme güncellemesi yayınladı.

Ancak sürüm yükseltme güncellemesi dediğimizde cihazın Android 7.0 aldığını düşünmeyin, Samsung Galaxy J5 dile kolay çıktığından 1 yıl sonra daha yeni Android 6.0 Marshmallow güncellemesine kavuştu.

Bir akıllı telefon için ciddi anlamda uzun süren 1 yıllık süreçte, cihazın Android 7.0 çıkmak üzereyken Android 6.0 işletim sistemini daha yeni yeni alması ilk J serisinin Nougat güncellemesi almayacağını dolaylı yoldan ifade ediyor. Açıkçası bir güncellemenin bu kadar uzun süreli olması, cihazın satış sonrası desteği açısından düşündürücü.

Ayrıca güncelleme henüz tüm dünya genelindeki Galaxy J5 modelleri için yayınlanmış değil, ülkemizdeki Galaxy J5 kullanıcılarının güncellemeyi yüklemek için telefonundaki yazılım güncellemelerini ara sıra kontrol etmesinde yarar var.

2
2
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
2
2
0
0
0