Samsung, Galaxy J6 İçin Android 9 Pie Güncellemesini Yayımladı

25
7
3
1
1
Samsung, diğer modelleri için yayımlanan Android 9 Pie işletim sistemi sürümünü Galaxy J6 için de yayımladı. Samsung Galaxy J6 kullanıcıları, telefonlarını güncelleyerek Android 9 Pie'ye geçiş yapabilirler.

Samsung, amiral gemilerinin ardından diğer telefonlar için de Android 9 Pie'ye geçiş işlemlerine devam ediyor. Bugün itibarıyla getirilen güncelleme ile kullanıcılar, telefonlarını android işletim sisteminin son sürümü olan Android 9 Pie'yi kullanabilecekler.

Samsung daha önce Galaxy J8'e getirdiği güncellemeyi Galaxy J6 ile devam ettiriyor. Galaxy J6 telefonlar için ilk güncelleme İtalya için olan telefonlara geldi. Getirilen güncelleme nisan ayında gelen güvenlik iyileştirmeleri paketini içermiyor. Yeni gelen güncelleme ile Android 9 Pie'nin tüm özelliklerinin Galaxy J6 telefonlara entegre edilip edilmediği ise kullanıcıların denemelerinden sonra belli olacak gibi görünüyor. 

Güncellemenin etap etap sürüleceği biliniyor ve tüm versiyonlar için ne zaman tamamlanacağı henüz belli değil. Ancak güncellemenin kısa zamanda tüm telefonlara ulaşması bekleniyor.

Kaynak : https://www.sammobile.com/2019/04/11/samsung-releases-galaxy-j6-2018-android-pie-update/
25
7
3
1
1
Emoji İle Tepki Ver
25
7
3
1
1