Samsung Galaxy M51, 64 MP Kamera ve Single Take Özelliğiyle Birlikte Gelecek

18
7
1
0
0
Samsung'un daha önce çıkışını ertelediği telefonu Galaxy M51'in kamerasıyla ilgili yeni bir iddia ortaya atıldı. Yeni iddiaya göre Galaxy M51'de 64 MP değerinde ana kamera yer alacak, ayrıca amiral gemisi Samsunglarda görülen Single Take özelliği de telefon kamerasında bulunacak.

Samsung Galaxy M51, çeşitli sebeplerle akıllı telefon dünyasında gündeme gelmeye devam ediyor. Biz de kendisini daha önce Bluetooth 5.0 sertifikası ve Geekbench'te listelenmesi sebebiyle haberlerimizde konuk etmiştik.

Cihazın bu sefer haberimize özne olmasının sebebi ise ana kamerasının 64 MP olacağı iddiası. Ortaya atılan iddiaya göre bu ana kameraya, 12 MP değerindeki ultra geniş açılı lens de eşlik edecek.

Samsung Galaxy M51, dört arka kameraya sahip olacak

samsung galaxy m51

Gadgets NDTV'de yer alan habere göre Galaxy M51'in arka tarafında dört kamera yer alacak. Üstelik Güney Koreli şirketin amiral gemisi telefonlarında görülen Single Take özelliği de bulunacak. Yukarıda saydığımız ana kamera ve ultra geniş açılı lense ise makro lens ve derinlik sensörünün eşlik edeceği düşünülüyor.

Galaxy M51'de de yer alacağı iddia edilen Single Take özelliği, 3 ila 10 saniye arasındaki yakalama zamanı içerisinde 14 türe kadar fotoğraf ve video yakalamak için yapay zekâyı kullanan bir kamera özelliği. Bu iddianın ortaya atılmasının sebebi M31s ve M51'de 64 MP'lik kameranın kullanılacak olması. Samsung, M31s'in Single Take özellikli 64 MP'lik ana kamerayla geleceğini doğrulamıştı. Aynı özelliğin M51'de de olması bekleniyor.

Telefonla ilgili ortaya çıkan bir diğer bilgi de 15 W şarj özelliğine sahip 7.000 mAh değerinde bataryayla gelecek olması. Telefonun Geekbench'teki listelenmesinde Qualcomm Snapdragon 675 SoC ve 8 GB RAM kullanacağı da ortaya çıkmıştı. Galaxy M51, normal şartlar altında haziran ya da temmuz aylarında çıkış yapacaktı ancak koronavirüs salgının sebep olduğu aksaklıklar telefonun çıkışının eylül ayına erteledi.

Kaynak : https://gadgets.ndtv.com/mobiles/news/samsung-galaxy-m51-camera-specifications-leak-64-12-megapixel-single-take-feature-2268768
18
7
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
18
7
1
0
0