Samsung Galaxy M51'in Devasa Bir Bataryayla Geleceği Söyleniyor

35
7
5
4
0
Samsung'un yaklaşmakta olan yeni bir telefon üzerinde çalıştığı açığa çıktı. Galaxy M51 olarak isimlendirilmesi beklenen bu akıllı telefonun sızdırılan teknik özellikleri, tüketicileri kendisine hayran bırakacak türden. Galaxy M51'in kısa bir süre içerisinde tanıtılması bekleniyor.

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, bazı sertifikasyon siteleri ve iddialara göre önümüzdeki günlerde yeni bir telefon duyuracak. Galaxy M serisinde olacak bu akıllı telefon, "Galaxy M51" olarak isimlendirilecek ve görünüşe göre de fazlasıyla etkileyici özelliklere sahip olacak. Ortaya atılan son iddialara göre telefon, bugüne kadar gördüklerimizi unutturacak bir batarya kapasitesine sahip olacak.

Samsung, yaklaşık 1 yıl önce Galaxy M30s isimli bir telefonu kullanıcıların beğenisine sunmuştu. Bu telefon, sahip olduğu 6,000 mAh kapasiteli bataryayla tüketicileri kendisine hayran bırakmıştı. Görünüşe göre şirket, çıtayı biraz daha yükseğe çıkarmaya hazırlanıyor. Çünkü iddialara göre Galaxy M51, tam 7.000 mAh kapasiteli bir bataryaya sahip olacak.

Samsung

Samsung'un yaklaşmakta olan yeni telefonuyla ilgili açığa çıkan tek detay batarya kapasiteli ile sınırlı değil. Edinilen bilgilere göre bu akıllı telefon, Qualcomm'un Snapdragon 730G işlemcisinden güç alacak. Özellikle de Çinli teknoloji üreticisi Xiaomi'nin tercih ettiği bu işlemci, kullanıcılar için etkileyici bir performans sunuyor. 

Samsung Galaxy M51'in, şirketin diğer giriş ve orta segment telefonlarda olduğu gibi bir AMOLED ekrana sahip olacağı söyleniyor. Tüketicilere FHD+ çözünürlük sunacak bu ekranın, 6,67 inç büyüklüğünde olacağı da yine sızdırılan bilgiler arasında yer alıyor. 3,5 mm kulaklık girişi, NFC desteği, USB Type-C ve Bluetooth 5.0 da bu telefonun sahip olması muhtemel özellikleri olarak karşımıza çıkıyor.

Samsung Galaxy M51

Telefon, tüm bu teknik özelliklerinin yanı sıra kamera kurulumuyla da dikkatleri üzerine çekecek gibi görünüyor. Çünkü ortaya çıkan detaylar, Galaxy M51'in 64 MP ana kameraya sahip olacağı, ayrıca 12 MP'lik de geniş açılı bir kamerayla birlikte geleceğini gösteriyor. Bunun haricinde de kameralar bulunacakmış ancak bu kameraların özellikleri ve ne için kullanılacakları şu an için netleşmedi.

Samsung'un düzenleyeceği etkinlikte yapacağı açıklamalarla Galaxy M51'in teknik özellikleri ve diğer detaylarının netleşeceğini açıkça söylemek gerekiyor. Eğer şu ana kadar sızdırılan bilgiler Samsung tarafından da doğrulanırsa, Galaxy M51'in giriş seviyeden ziyade orta segment bir cihaz olarak karşımıza çıkacağını açıkça ifade edebiliriz. Bir de fiyatı uygun olursa, telefonun peynir ekmek gibi satacağını söylemek pek de yanlış olmaz.

Kaynak : https://www.gizchina.com/2020/08/20/m51-leaks-2/
35
7
5
4
0
Emoji İle Tepki Ver
35
7
5
4
0