Samsung, Galaxy Note 20 ile Gelen S Pen'in Sahip Olduğu Tüm Özellikleri Açıkladı

29
4
3
3
0
Samsung, Galaxy Note 20'yle birlikte gelen S Pen isimli kalem için tanıtıcı bir video yayınladı. Yayınlanan videoda önemli açıklamalarda bulunan Samsung, yenilenen S Pen'in kullanıcılara neler vadettiğini tüm detaylarıyla gözler önüne seriyor.

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, 5 Ağustos'ta düzenlediği Unpacked etkinliğinde yeni amiral gemisi telefonu Galaxy Note 20'yi duyurdu. İki model olarak karşımıza çıkan telefon, kullanıcılara benzersiz deneyimler sunuyordu. Elbette Galaxy Note serisi denildiği zaman en çok merak edilen şey bu akıllı telefonun S Pen isimli kalemi oluyor. Samsung şimdi, Galaxy Note 20'nin S Pen'in özelliklerini ve bu kalemin neler sunacağını açıkladı.

Samsung, her yıl piyasaya sürdüğü Galaxy Note serisi telefonlarında S Pen'e önemli özellikler ekliyor. Bu yıl da böyle bir durumun gerçekleştiğini söyleyebiliriz. Samsung, yaptığı açıklamalarla da bu yeniliklere değiniyor. Dilerseniz hep birlikte, Galaxy Note 20'nin S Pen kaleminde ne gibi özellikler olduğuna yakından bakalım.

Samsung

Samsung tarafından yapılan açıklamalara göre Galaxy Note 20'de kullanılan S Pen, 26 ms gecikme süresine sahip. Galaxy Note 20 Ultra'nın gecikme süresi ise 9 ms gibi etkileyici bir değerde karşımıza çıkıyor. Bunun temel nedeni ise Galaxy Note 20 Ultra'nın 120 Hz'lik ekranının S Pen'in performansını artırıyor oluşu. Samsung'un yeni amiral gemisi telefonları, gerçek bir kağıt kalem kullanılıyor hissi veriyor.

Samsung, yeni S Pen'in tüm temel teknolojisini geliştirmiş durumda. Öyle ki kullanıcılar, artık daha gelişmiş bir yapay zeka desteğiyle karşılaşacaklar. Samsung, bu kalem için yüz binlerce veriyi toplayarak yapay zekasını makine öğrenimi ile geliştirmiş. Ayrıca kullanıcılar için çok daha yüksek performans sunan dokunmadan denetim, kullanıcıların S Pen kullanışlarını hayli iyileştirecek gibi görünüyor.

Samsung S Pen

Samsung, S Pen'in en çok kullanıldığı Samsung Notes isimli uygulamada da önemli iyileştirmeler yaptı. Bu iyileştirmeler, S Pen'in daha işlevsel bir şekilde çalışmasını sağlıyor. Artık çizim yaparken ya da yazı yazarken arka plan değişikliği yapabilen kullanıcılar, ayrıca yenilenen uygulamada önceden hazırlanmış şablonlar kullanabiliyorlar. Bu sayede daha hızlı bir kullanıcı deneyimi sağlanıyor. Tüm bunlara ek olarak kullanıcılar, PDF dosyalarını telefonlarına aktararak düzenleme yapabiliyor, hatta ses kaydı bile ekleyebiliyorlar.

Kullanıcılar, yenilenen Samsung Notes uygulamasıyla sadece PDF dosyalarını içeri aktarmıyorlar. Samsung Notes ile oluşturulan belgeler, PowerPoint ya da Word dosyalarına çevrilebiliyor. Üstelik bu dosyalar, anlık olarak senkronize edilebiliyor. Bu da bir belgenin bulunduğu tüm cihazların yapılan güncellemelere anında ulaşabilmesini sağlıyor. Son olarak kullanıcılar, Samsung Notes'un yeni gelişmiş dosya yönetimi özelliğiyle verilerini kolaylıkla yönetebiliyorlar.

Kaynak : https://www.sammobile.com/news/samsung-galaxy-note-20-improved-s-pen-experience/
29
4
3
3
0
Emoji İle Tepki Ver
29
4
3
3
0