Samsung, Galaxy Note 20 Serisi İçin İlk Yazılım Güncellemesini Yayınladı

26
1
1
1
0
Samsung, birkaç gün önce duyurduğu yeni amiral gemisi telefonu Galaxy Note 20 için bir yazılım güncellemesi yayınladı. Sadece 500 MB büyüklüğünde olan yazılım güncellemesi, telefonlara ağustos ayı için güvenlik yamalarını getiriyor.

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, 5 Ağustos'ta düzenlediği Unpacked etkinliği ile yeni amiral gemisi telefonu Galaxy Note 20'yi duyurdu. Gerek tasarımı gerek donanım özellikleriyle tüketicileri etkileyen akıllı telefon, henüz piyasaya sürülmedi ancak ilk yazılım güncellemesini aldı. Bu gizemli yazılım güncellemesi, yaklaşık 500 MB büyüklüğünde.

Samsung'un henüz piyasaya sürülmeyen bir akıllı telefon için neden yazılım güncellemesi yayınladığını düşünmüş olabilirsiniz. Bu yazılım güncellemesi, Galaxy Note 20 ve Galaxy Note 20 Ultra'ya ağustos ayı için güvenlik yamalarını getiriyor. Güncelleme notları, başka ne gibi yeniliklerin geldiğini açıklamıyor olsa da bu güncellemeyle bazı sorunların giderildiğini ve performans iyileştirmelerinin yapıldığını ifade edebiliriz.

Samsung

Samsung, Galaxy Note 20 serisini Exynos 990 ya da bölgeye göre değişen Snapdragon 865+ işlemci ile piyasaya sürecek. Galaxy Note 20'yi 8 GB RAM kapasitesi ve 256 GB depolama alanıyla sunan Samsung, Galaxy Note 20 Ultra'da ise 12 GB RAM ve 512 GB'ye kadar depolama alanı sunmayı tercih etmiş. Samsung'un yeni amiral gemisi telefonları, özellikle de kamera kurulumlarıyla dikkat çekecek gibi görünüyor.

Samsung'un her iki amiral gemisi telefonu da 10 MP çözünürlük sunan ön kameralara sahip. Galaxy Note 20'nin arkasına baktığımızda 12 MP geniş açılı ana kameraya ek olarak 12 MP ultra geniş açılı kamera ve 64 MP telefoto kamera görüyoruz. Galaxy Note 20 Ultra'daysa bu durum, 108 MP geniş açılı ana kamera, 12 MP ultra geniş açılı kamera ve 12 MP de periskop telefoto kamera olarak karşımıza çıkıyor. Eğer Galaxy Note 20 serisinin tüm özelliklerini daha detaylı bir şekilde keşfetmek isterseniz, sizleri burada bulunan haberimize bekliyoruz.

Kaynak : https://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_note20_note20_ultra_software_update-news-44644.php
26
1
1
1
0
Emoji İle Tepki Ver
26
1
1
1
0