Samsung, Galaxy Note 7 Sahiplerine ‘Çerezlik’ Telefonlar Dağıtmaya Başladı!

3
2
0
0
0
Samsung, Galaxy Note 7 Sahiplerine ‘Çerezlik’ Telefonlar Dağıtmaya Başladı!
Samsung, geri topladığı Galaxy Note 7’lerin yerine müşterilerine ödünç telefonlar vermeye başladı.

Artık Galaxy Note 7’nin oluşturduğu maddi hasardan vazgeçen ve tek amacı müşterilerinin sadakatini kaybetmemek olan Samsung, farklı stratejiler geliştirmeye başladı. Bazı ülkelerde Note 7 yerine telefon ya da para iadesi yapacağı belirtilen Samsung, Singapur’da yeni bir uygulama başlatarak müşterilerinin mağdur olmasını engellemek için geçici süreyle kullanabilecekleri ödünç telefonlar vermeye başladı. Yani müşteriler, değişim ya da para iadesi yapılana kadar Samsung’un verdiği telefonları kullanacaklar. Bu kampanya şimdilik Singapur’da uygulanıyor, ilerleyen zamanlarda diğer ülkeler de aynı uygulamaya başlayabilir.

Samsung’un Türkiye kanadından da resmi bir Galaxy Note 7 açıklaması geldi. Değişim programı hakkında güncellenmiş bir bilgilendirmede bulunan Samsung, şu açıklamayı yaptı:

İstanbul, Türkiye – 11 Ekim 2016
Samsung’un küresel olarak yaptığı açıklamayı takiben, kullanıcılarımızın güvenliğini en ön planda tutmak amacıyla Samsung Electronics Türkiye olarak ülkemizdeki Galaxy Note7 Değişim Programı’nı durdurma kararı aldık. Yeni seri Galaxy Note7’lerin üretimi de Samsung’un ana merkezinden alınan bir karar çerçevesinde durdurulmuştur.

Önümüzdeki günlerde bu konuyla ilgili bir açıklama yapacağız. Bu süreç içerisinde Galaxy Note7 kullanıcılarımız daha detaylı bilgi almak için Samsung Çağrı Merkezini 444 77 11 nolu telefondan arayabilirler.

Göstermiş olduğunuz sabır ve anlayış için teşekkür ederiz.

3
2
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
3
2
0
0
0