Samsung Galaxy Note 7 Türkiye’de Satışa Sunuldu

0
0
0
0
0
Samsung’un yeni üst seviye akıllı telefonu Galaxy Note 7, Türkiye’de bugün itibariyle bazı mağazalarda 3599TL fiyatıyla satışa çıktı.

Bugüne kadar hakkında onlarca içerik hazırladığımız Samsung Galaxy Note 7 nihayet tüketicilerle buluştu.

Uzun süredir merakla beklenen ve ön sipariş konusunda bazı ülkelerde rekor kırmayı başaran Samsung Galaxy Note 7, Türkiye’nin de aralarında bulunduğu önemli büyüklükte akıllı telefon pazarına sahip olan ülkelerde satışa sunuldu.

Güçlü donanımıyla en performanslı akıllı telefonlar arasında yer alan Note 7, bunun yanı sıra ek özellikleriyle en iyi telefonlar arasında yerini alsa da elbette cihazın fiyatı da donanımı kadar güçlü.

Fiyatı 3599TL olarak belirlenmiş

Daha önce sizlere cihazın 3499TL ya da 3599TL fiyatıyla geleceğini söylemiştik. Samsung’un yeni akıllı telefonu Galaxy Note 7'nin 64GB'lık modeli bazı Samsung mağazalarında ve çeşitli perakendecilerde bugün itibariyle 3599TL fiyatıyla listelendi. Açıkçası bir akıllı telefona bu kadar para vermenin gereği var mı bilemiyoruz ama telefona bu segmentte bütçe ayırabilen kullanıcılar için Note 7 iyi bir seçenek.

Şimdiden üst segmentin lideri olacak Samsung Galaxy Note 7’nin diğer cihazlarla rekabetini iPhone 7 Plus modelinin de tanıtılmasıyla göreceğiz. Bakalım bu yıl üst segmentte Samsung mu yoksa Apple mı daha fazla başarı yakalayacak?

Bu arada eğer S7 Edge ve Note 7 ya da Note 5 ve Note 7 arasında kaldıysanız aşağıdaki içeriklerimize de göz atabilirsiniz:

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0