Samsung, Galaxy Note Serisini Tamamen Bitiriyor mu?

0
0
0
0
0
Samsung, Galaxy Note Serisini Tamamen Bitiriyor mu?
Yayınlanan bir raporda Samsung'un Galaxy S8 ile birlikte bir de Plus modeli tanıtacağı ortaya çıktı.

Son dönemlerde Note 6 ismini atlayarak isim oyunu yapmayı oldukça sevdiğini gösteren Samsung, Samsung'a yakınlığıyla bilinen SamMobile sitesinin yayınladığı haberine göre batarya sorununa bağlı olarak marka algısı düşen Note serisinin adını da S serisine taşıyarak Note serisini tamamen bitirmeyi planlıyor.

Artık yaşanan batarya patlaması olayları üzerine alay konusu olan Samsung, SamMobile sitesinin raporuna göre Note serisini tamamen rafa kaldırarak büyük ekranlı ve S-Pen'i olan modellerini S Plus adı altında tanıtacak.

Peki cihazlar nasıl isimlendirilecek?

Zaten Samsung'un S8 serisinde edge ismini bitirerek artık Galaxy S8 modelini kavisli ekrana sahip yapacağı konuşurulurken, şirketin yeni modellerini Dream ve Dream2 olarak kodlaması; kötü marka algısını yıkmak için kullanıcıların karşısına Galaxy S8 ve Galaxy S8 Plus olmak üzere iki farklı modelle çıkacağını gösteriyor.

Samsung'un izleyeceği yol ne olacak bilmiyoruz ama Note serisinin adına artık leke sürüldüğü için, Samsung'un geleceği açısından Note serisinin de S serisine taşınması şirket açısından iyi olabilir. Öte yandan, ne kadar isim değiştirseler de Note 7'nin kötü şöhreti bir süre daha bitmeyecektir.

Muhtemelen Samsung'un izleyeceği adımları ve bu batarya sorunundan sonra kullanıcılardaki algısını tekrar nasıl olumlu yönde çevirebileceğini Şubat 2017'de düzelenecek Mobil Dünya Kongresi'nde (MWC 2017) göreceğiz.

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0