Samsung Galaxy Note10'un Basın Görselleri Ortaya Çıktı

58
5
4
3
1
Samsung'un yeni nesil kalemli akıllı telefonu Note10, Ağustos ayı içerisinde tanıtılacak. Cihaz hakkında bilgiler keşfedilmeye devam edilirken bugün ise cihazın büyük ihtimalle basın için özel olan fotoğrafları ortaya çıktı.

Akıllı telefon sektörü lideri Samsung, her yıl olduğu gibi bu yıl da Galaxy S akıllı telefon serisinin yeni üyesini tanıttı ve piyasaya sürdü. Şimdi ise gözler Galaxy Note serisinin yeni üyesine dikildi.

Tanıtım tarihine yaklaşık bir ay kala bugün, Samsung'un Galaxy Note serisinin yeni akıllı telefonu Note10'a ait görüntüler ortaya çıktı. İnternet aleminde yayınlanan görüntülerin S-Pen ile çizim ve yazı gibi işlerin mobil bir cihaz üzerinden kolayca hâlledilebilmesine olanak tanıyan Note10'un basın görüntüleri olduğu tahmin ediliyor.

samsung galaxy note10

Ortaya çıkan görüntüler daha önceden de bilinen bazı özellikleri doğruluyor. Ekranının hem altında hem de üstünde ince çerçevelere sahip olan Note10, ekranının üst-orta kısmının içerisinde bir adet ve arka tarafında 3 adet kamerayı bünyesinde barındırıyor.

Açığa kavuşan görüntülerin sadece Galaxy Note10'a ait olması sebebiyle arka tarafta sadece 3 adet sensör bulunduğu belirtilirken Note10 Pro modelinde sensör sayısında artış olacağı da kaydediliyor. Güç tuşunun cihazın sol tarafında bulunması ise Samsung'un yıllardır aynı olan tasarımında radikal değişimler gerçekleştireceğine işaret ediyor.

Kaynak : https://9to5google.com/2019/07/10/galaxy-note-10-renders-gradient-color/
58
5
4
3
1
Emoji İle Tepki Ver
58
5
4
3
1