Samsung Galaxy S10'la İlgili Büyük İddia: Üç Arka Kameraya Sahip Olacak!

42
6
6
4
3
Akıllı telefon piyasası henüz çift arka kameraya yeni yeni uyum sağlamışken Huawei, üç arka kameralı bir akıllı telefon tanıtarak dengeleri bir miktar bozdu. Söylentilere göre Samsung da bir sonraki amiral gemisini üç arka kameralı olarak tanıtacak.

Çinli akıllı telefon üreticisi Huawei’nin en yeni amiral gemisi olan P20 Pro, üç arka kamera teknolojisi ile oldukça ilgi çekmeyi başarmış, DxOmark’ta rakiplerine büyük bir fark atarak liderlik koltuğuna oturmuştu. Bazı söylentiler, Apple’ın da gelecek nesil iPhone’lar için üç arka kamera teknolojisi kullanacağını söylüyordu ki yeni bir sızıntı, Samsung’un da aynı yolun yolcusu olduğunu ortaya çıkardı.

Görünüşe göre Galaxy S9 ile tüketicileri etkilemeyi başaramayan Samsung, Galaxy S serisinin 10. yıl özel telefonu Galaxy S10 ile piyasayı sarsmayı hedefliyor. Galaxy S10’un en önemli özelliklerinden biri ise optik yakınlaştırma, 3D algılama ve yüksek çözünürlük özellikleri ile dikkat çeken üç arka kamerası olacak. Şu an için bunların yalnızca bir söylentiden ibaret olduğunu belirtsek de gerçekleşme ihtimali olduklarının da altını çizelim.

Samsung, Galaxy S10 ile birlikte tasarımını da yeniden elden geçirecek fakat mevcut infinity display tasarım çizgisi zaten oldukça şık. Bu nedenle çok büyük bir yenilik beklemek biraz hayalcilik olur. Bunun dışında cihaz Snapdragon 855 ve Exynos 9820 işlemcisinden güç alacak ve 8GB RAM kapasitesine sahip olacak. Galaxy S10 için önümüzde hala çok uzun bir süre olduğundan herhangi bir bilginin doğruluğunu teyit etmek mümkün değil.

Kaynak : https://www.geeky-gadgets.com/samsung-galaxy-s10-rumored-to-feature-triple-rear-cameras-04-06-2018/?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook
42
6
6
4
3
Emoji İle Tepki Ver
42
6
6
4
3