Samsung Galaxy S11 Ailesi'nin Bazı Özellikleri Ortaya Çıktı

46
9
6
2
1
Samsung Galaxy S11 ailesindeki akıllı telefonların üç farklı boyda ve toplam beş farklı varyantla geleceği iddia edilirken, bütün modellerde 5G desteği olacağı belirtildi.

Akıllı telefon  pazarının en büyük isimlerinden biri olan Samsung, amiral gemisi serisi Galaxy S ailesinin yeni üyeleri olan Galaxy S11’i çok da uzak olmayan bir zamanda tanıtacak. Haliyle telefon hakkında yeni iddialar ortaya çıktı. 

Even Blass adlı Twitter kullanıcısı, daha önce de sektör içinden bilgiler paylaşmasıyla biliniyordu. Blass’ın son paylaşımı yeni Galaxy S11’e yönelik oldu. Bu gönderiye göre telefonun 3 farklı boyu olacak. 

samsung galaxy s11 söylenti

“Ön Galaxy S11 Detayları

-3 ekran boyu (6,4 inç, 6,7 inç, 6,9 inç)

-Daha küçük iki telefonda 5G ve LTE varyantları olacak. En büyük olan sadece 5G.

-Tüm 5 varyant da kıvrımlı kenar ekranlara sahip olacak, yani S10e-tarzı düz paneller artık yok. 

-Geleneksel şekilde Şubat ortası-sonu piyasaya çıkacak.

galaxy s11

*Bu gönderiyi değiştirebilseydim, bu konuda karışık bilgiler aldığım için en küçük telefonu 6,2 inç ya da 6,4 inç olarak güncellerdim.”

Samsung Galaxy S11e mi geliyor?

samsung galaxy s11

Öncelikli olarak en küçük modelden başlayalım. Söylenti doğruysa, Samsung’un genel isimlendirme stratejisi bize bu telefonun isminin Galaxy S11e olması gerektiğini söylüyor. Daha geniş ekranlı modellere doğru bir adım yukarı çıktığımızda ise karşımıza standart S11 çıkıyor. 6,9 inçlik modelin ismi ise bu bağlamda Galaxy S11+ oluyor. 

Ekranların kıvrımlı olması, Samsung’un son dönemdeki hamleleri düşünüldüğünde çok da şaşırtıcı değil. Ekran konusunda kulislerde dolaşan bir başka söylenti ise 20:9’luk daha uzun ekrana yönelik söylentiler. Şu anda da Galaxy A70 ve A80 gibi modeller bu en-boy oranını kullanıyor. Ekranda bir çentik olup olmayacağı konusunda ise kayda değer bir bilgi ya da söylenti bulunmuyor. 

Evan Blass’a göre en büyük boy Galaxy S11’de yalnızca 5G bağlantı bulunacak. Diğer telefonlar ise LTE bağlantıyı da destekleyecek. Elbette ki 5G bağlantı modemleri kendilerinden önceki 4G gibi teknolojileri de destekliyor. Sonuç olarak S11 ailesi böylece 5 farklı varyanta kavuşmuş oluyor. 

Telefonun genel özellikleri hakkındaki söylentiler ise 108 megapiksel kameraya, 5X yakınlaştırmalı periskop kameraya, Exynos 9830 ya da Snapdragon 865 işlemciye sahip olacağı yönünde. İşlemcinin cinsi, telefonun hangi pazara çıktığına göre değişiyor. 

S11’lerin çıkış tarihi olarak ise şubat ayının ikinci yarısı işaret ediliyor. Samsung’un hali hazırda takvimde kaptığı yer olan bu dönemi boş geçirmemesi kimseyi şaşırtmaz. Yine de telefon hakkında daha kesin bilgiler için beklememiz gerekiyor. 

Kaynak : https://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_s11_tipped_to_come_in_three_sizes_and_five_variants_in_total_depending_on_5g-news-40024.php
46
9
6
2
1
Emoji İle Tepki Ver
46
9
6
2
1