Samsung Galaxy S11 Serisinin Ekran Koruyucuları Ortaya Çıktı

26
9
7
2
1
Samsung'un yaklaşmakta olan yeni amiral gemisi Galaxy S11 serisiyle ilgili yeni bir bilgi paylaşıldı. Sosyal medyanın önemli sızıntıcılarından Ice Universe, Galaxy S11 serisinin ekran koruyucularına ait görüntüleri paylaştı.

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, 2020 yılı için hazırlıklarını sürdürüyor. Çünkü şirket, önümüzdeki yılın ilk aylarında yeni amiral gemisi Galaxy S11 serisini tüketicilerin beğenisine sunacak. Şu ana dek Samsung'un yeni amiral gemisiyle ilgili resmileşmiş bir bilgiye sahip değiliz. Ancak geçmişte de benzerlerini yaşamış olduğumuz gibi Galaxy S11 serisi ile ilgili bazı sızdırılmış bilgilere sahibiz.

Twitter'dan yaptığı paylaşımlarla bilinen Ice Universe, kısa bir süre önce Galaxy S11 ve Galaxy S11+'ın görüntülerini paylaşmış, paylaştığı görüntüler Galaxy Note10  serisine benzer olmasıyla dikkatleri üzerine çekmişti. Şimdi de paylaşılan görüntüleri destekleyen yeni paylaşımlar yapan Ice Universe, Galaxy S11 serisi için hazırlanan ekran koruyucuları sızdırmayı başardı. Bu sızıntıyla birlikte, Galaxy S11 serisinin görünümü konusunda daha somut bilgilere sahip olmuş olduk.

Samsung

Ice Universe tarafından paylaşılan yeni görüntüler, Galaxy S11 serisinde ekranının tam ortasında bir delik olacağını gözler önüne seriyor. Ayrıca tahmin edilebileceği üzere Galaxy S11 serisine ait ekranın kavisli olacağı da paylaşılan ekran görüntüleriyle destekleniyor. Ice Universe, geçmiş dönemlerde ortaya çıkardığı doğru sızıntılar serisine devam edecek olursa; Galaxy S11 serisine ait ekran koruyucular şöyle görünecek;

Samsung

Yukarıda görmekte olduğunuz fotoğraf, Ice Universe tarafından paylaşılan iki farklı ekran koruyucu görüntüsünün birleşimini içeriyor. Yani Ice Universe, yukarıdaki görseli iki farklı parça halinde paylaşmış durumda. Bu sızıntıyla birlikte Galaxy S11 serisinin ekran tasarımını, artık bildiğimizi söyleyebiliriz. Ancak elbette bu ekran koruyucu, şu an için sadece bir iddia niteliğinde. 

Samsung'un yaklaşmakta olan yeni amiral gemisi Galaxy S11'le ilgili pek çok rivayet söz konusu. Ancak bu söylentileri doğrulamak, şu an pek de mümkün değil. Üstelik lansman tarihinin yaklaşmasıyla birlikte ortaya atılan iddialar da çoğalacak ve kafalar biraz daha karışacak.

Kaynak : https://www.mobilescout.com/samsung/news/n114646/galaxy-s11-screen-protector-desing-leak-punch-hole.html
26
9
7
2
1
Emoji İle Tepki Ver
26
9
7
2
1