Samsung Galaxy S20 Ailesi İçin One UI 3.0'ın Geliştirici Beta Kayıtları Başladı

15
2
0
0
0
Samsung, dünkü Unpacked etkinliğinin hemen ardından Galaxy S20 kullanıcıları için bir açıklama yaptı. Yapılan açıklamalarda, Galaxy S20'nin iş ortakları ve geliştiriciler için Android 11 tabanlı One UI 3.0 beta güncellemesinin hazır olduğu belirtildi. Samsung, bu beta sürüm için kayıt programı başlattı.

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, dün düzenlediği bir Unpacked etkinliğinde yeni ürünlerini tanıttı. Samsung'un tanıttığı ürünler; Galaxy Note 20 serisi, Galaxy Z Fold2, Galaxy Watch 3, Galaxy Tab S7 ve Galaxy Buds Live olarak karşımıza çıkıyordu. Samsung, teknoloji tutkunlarını heyecanlandıran bu etkinliğin ardından da Galaxy S20 kullanıcılarını yakından ilgilendiren çok önemli bir açıklama yaptı.

Samsung tarafından yapılan açıklamalarda, Galaxy S20 serisi için Android 11 tabanlı "One UI 3.0" arayüzünün geliştirici beta sürümü için kayıt toplamaya başladığı belirtildi. Yapılan bu açıklama, geliştirici ve iş ortaklarının Galaxy S20'de, Android 11 deneyimini yaşayabilecekleri anlamına geliyor. Ancak bu süreç, çok kısıtlı bir kullanıcı kitlesi için geçerli olacak.

One UI 3.0

One UI 3.0, şu an için beta öncesi aşamada. Dolayısıyla bu arayüze erişebilmek için Samsung tarafından onay verilmesi gerekiyor. İşte Samsung'un başlattığı kayıt programı da bunun için yapılıyor. Geliştirici ve iş ortakları, kaydolduktan kısa bir süre son One UI 3.0'ı deneyimleyebilecekler. Bu sayede Galaxy S20 ailesi için Android 11 tabanlı uygulama ve üçüncü taraf özellikler geliştirilebilecek.

Samsung tarafından yapılan açıklamalara göre başlatılan kayıt programı, şu an için sadece Güney Kore ve ABD'deki geliştiriciler için kullanılabilir. Şirket, ilerleyen dönemlerdeyse Polonya, Çin, İngiltere, Hindistan ve Almanya'daki Galaxy S20 kullanıcıları için herkese açık bir beta sürüm yayınlayacak. Bu sayede sorunlar tespit edilip, iyileştirmelerin yapılması sağlanacak.

Samsung

Samsung tarafından yapılan açıklamalara göre Galaxy S20 ailesi için kullanıma sunulacak olan geliştirici beta sürümü hem 5G hem de LTE versiyonlarda kullanılabilecek. Ayrıca Samsung'un Snapdragon işlemcili Galaxy S20 modelleri de bu beta sürümü çalıştırabilecek. Kısacası geliştirici ve iş ortakları, Galaxy S20 ailesindeki tüm varyantlarında Android 11 deneyimi yaşama imkanına sahip olacaklar.

Samsung'un büyük Android güncellemeleri, kullanıcılar için büyük yenilikler getiriyor. Kullanıcılar, her One UI güncellemesinde yeni ve etkileyici özelliklere sahip oluyorlar. Samsung, bugüne kadar Android 11 tabanlı One UI 3.0'ın neler sunacağını açıklamadı ancak geliştirici beta sürümün kullanıma sunulması, yeni arayüzün önemli özelliklerini bir bir ortaya çıkaracak.

Kaynak : https://www.sammobile.com/news/galaxy-s20-android-11-one-ui-3-developer-beta/
15
2
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
15
2
0
0
0