3300 Dolarlık Samsung Galaxy Z Fold 2 Thom Browne, Çin'de 4 Dakikada Tükendi

24
18
7
4
1
Samsung'un tam 3.300 dolar fiyat etiketine sahip özel sürüm Samsung Galaxy Z Fold 2 Thom Browne modeli, Çin'de 4 dakikada tükendi. Ancak Samsung, kaç adet birim satışa sunduğunu açıklamadı.

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, geçtiğimiz haftalarda gerçekleştirdiği lansman etkinliği ile hem yeni katlanabilir akıllı telefonu Galaxy Z Fold 2’nin küresel tanıtmını gerçekleştirmiş oldu hem de söz konusu akıllı telefonun ABD’li moda tasarımcısı Thom Browne’un özel tasarımı Galaxy Z Fold 2 Thom Browne Edition’ı gün yüzüne çıkardı.

Samsung Galaxy Z Fold 2, 1999 dolar (Türkiye’de 19.999 TL) fiyat etiketiyle halihazırda en pahalı akıllı telefonlardan biri olsa da Galaxy Z Fold 2 Thom Browne Edition, 3.299 dolarlık fiyat etiketiyle klasik Galaxy Z Fold 2’yi bile ‘uygun fiyatlı’ bir akıllı telefon gibi gösteriyor.

galaxy z fold 2

Peki sizce, Galaxy Z Fold 2 Thom Browne Edition’a bu astronomik fiyat etiketiyle ne kadar ilgi gösterilir? Çin merkezli haber sitesi Chosun’a göre epey ilgi gösterilmiş durumda. Hatta öyle ki; Samsung tarafından Çin’de satışa sunulan tüm Galaxy Z Fold 2 Thom Browne Edition modelleri 4 dakikada tükenmiş durumda.

Aslına bakacak olursak satışa sunulan tüm Galaxy Z Fold 2 Thom Browne Edition modellerinin 4 dakikada satılmış olması tek başına cihazın ne kadar popüler olduğunu göstermiyor. Zira Samsung, kaç adet Galaxy Z Fold 2 Thom Browne Edition satışa sunduğunu açıklamadı. Dolayısı ile stokların tükendiğini biliyoruz ancak tükenmeden önce ne kadar stok olduğunu bilmiyoruz.

Galaxy Z Fold 2 Thom Browne Edition

Bilmeyenler için; Galaxy Z Fold 2 Thom Browne Edition’ın standart Galaxy Z Fold 2’den en büyük farkı, dış görünüşündeki Thom Browne imzalı özel tasarım. Ayrıca cihazın içinde özel bir kamera filtresi ve duvar kağıdı da bulunuyor. Samsung ayrıca Galaxy Watch 3 ve Galaxy Buds Live modellerinin de Thom Browne Edition versiyonlarını satışa sunmuş durumda.

Kaynak : https://wccftech.com/galaxy-z-fold-2-thom-browne-edition-sells-out-4-minutes/
24
18
7
4
1
Emoji İle Tepki Ver
24
18
7
4
1