Samsung'un Oreo Güncelleme Takviminde Değişiklik Yapıldı: İşte Yeni Güncelleme Tarihleri

76
14
12
12
4
Android işletim sisteminin son sürümü olan ve çeşitli yenilikler ile geliştirmeleri beraberinde getiren Oreo, teknoloji tedarikçileri tarafından satılan cihazlar için bir bir yayınlanmaya başladı.

Akıllı telefon deyince akla gelen ilk markalar arasında gelen ve dünya genelinde çok büyük satış rakamlarına ulaşan Samsung, daha önce yayınlamış olduğu Android Oreo güncelleme takvimi için bazı değişikliklere gitti.

Resmi web sitesi üzerinden bir duyuru yapan Samsung, Oreo işletim sistemleri için gelecek olan güncellemeyi orta ve üst sınıf akıllı telefonları için kullanıma sunacak. İlk olarak Galaxy S8, daha sonra Galaxy Note 8 ve Galaxy S7 için güncelleme veren Samsung, devam eden süreçte diğer cihazlar için güncelleme yayınlayacak.

Samsung’un Türkiye web sayfası üzerinden de yayınlanan bu yeni Oreo güncelleme tarihleri, daha ileri bir döneme alındı. Bazı ufak değişiklikler yapıldığı görülen takvimde, yapılan değişikliğin sebebi ise henüz bilinmiyor. Yapılan bu değişikliklere bakılacak olursa, Galaxy A3, A5 ve A7 gibi modellerin 6 Temmuz’da, Galaxy J3, J5 Pro ve J7 Pro gibi modellerin ise 13 Temmuz’da güncelleme alacağı görülmekte.

76
14
12
12
4
Emoji İle Tepki Ver
76
14
12
12
4