Samsung'un Yenilikte Patlama Yaşayacağı Galaxy S10'larda 3 Arka Kamera Bulunabilir!

75
8
8
7
4
Samsung'un 2018 yılında duyurması beklenen en yeni amiral gemisi Galaxy S10, üç arka kamerayla gelebilir.

Samsung Galaxy S9 genel olarak beğenilmiş olsa da Samsung'a yakın kaynaklar, şirketin büyük değişim ve yeniliklerini S10'a sakladığını söylüyor. Yeni gelen sızıntı ve haberler de bu teoriyi doğrular nitelikte.

Bildiğiniz gibi iPhone X'un, bu sene içerisinde piyasaya çıkmasına kesin gözüyle bakılan 6.5 inçlik Plus modelinde 3 arka kamera birden bulunması bekleniyor. Sektöre yön veren amiral gemilerinden olan Huawei P20 Pro'da da 3 arka kamera bulunuyordu. Bu anlamda dişli rakiplerinden geri kalmak istemeyen Samsung'un, Galaxy S10'da bu özelliği barındırması bizler için sürpriz olmayacaktır.

2019'un Ocak ayında duyurulmasını beklediğimiz Galaxy S10'da 3D algılama sensörü, düşük ışıklarda dahi parlak çekim kolaylığı, geniş perspektiften daha net ve keskin çekimler gibi özellikler bulunması bekleniyor. Her ne kadar lansmanına 6 ay gibi bir süre kalmış olsa da günümüzde akıllı telefon sektörü hiç olmadığı kadar hızlı ivmelenmekte. Şu an hiç ön görülmeyen yeni bir teknoloji, cihazı hiç düşünmediğimiz farklı özelliklerle karşılamamıza da sebep olabilir. 

Her halükarda Samsung'un Galaxy S10 için çok daha büyük planları olduğunu söylemek mümkün. Belki birkaç sene önce Apple ile birlikte akıllı telefon piyasasının rakipsizleri konumundaydılar, ancak bugün piyasada o kadar çok alternatif var ki bu iki firma dahi adımlarını çok daha güçlü atmak zorunda. Samsung'un önümüzdeki sene S10 üzerinde çift kamera S10+'da 3 kamera versiyonuyla çıkacağını görebiliriz.

Kaynak : https://www.phonearena.com/news/Samsung-Galaxy-S10-triple-rear-camera-rumor_id105383
75
8
8
7
4
Emoji İle Tepki Ver
75
8
8
7
4