Kombinize Yaklaşmadan Sıcak Bir Kış Geçirmenizi Sağlayacak Akıllı Termostat

10
3
2
1
1
Soğuk kış günlerinin yaklaşmasıyla birlikte doğal gaz faturasını nasıl düşüreceğimizi sorar olduk. Somfy tarafından üretilen akıllı termostat hem evinizin hem de işyerlerinizin sıcaklığını akıllı bir şekilde kumanda ederken doğal gaz faturanıza da katkı sağlıyor.

Türkiye, geçirdiği sıcak hava döneminin yavaş yavaş sonuna giriyor. Ülke genelinde çok da soğuk olmayan bir sonbahar geçirdik ancak kasım ayının gelmesiyle birlikte ülke genelindeki hava sıcaklıklarının yavaş yavaş düşmeye başlayacağı aşikar. Hal böyle olunca da vatandaşlar, bir yandan kış hazırlıklarını yapmaya başlarken diğer yandan da son dönemlerde sık sık zamlanan faturaların ne olacağını düşünüyorlar.

Yaşadığımız evleri ısıtmak, hepimizin en doğal ihtiyacı. Çünkü Türkiye, yazların sıcak kışların ise bir hayli soğuk olduğu iklim özelliklerine sahip. Hal böyle olunca da doğal gazın tüm nimetlerinden faydalanmaya çalışıyoruz. Ancak kimi zaman hatalı doğal gaz kullanımı, faturaların bir hayli yükselmesine neden olabiliyor. İşte tam da bu yüzden artık pek çok kişi, evlerindeki doğal gaz sistemlerini akıllı çözümlere emanet ediyorlar.

Somfy

58 ülkede aktif olarak akıllı ev sistemleri üzerine çalışmalarını sürdüren “Somfy” de akıllı termostat çözümleriyle dikkatleri üzerine çekmeyi başaran şirketlerden bir tanesi. Somfy tarafından üretilen akıllı termostat, kombilerinizle sürekli bir iletişim halinde çalışıyor ve bu sayede de hem ev veya iş yerinizi daima sıcak tutuyor hem de doğal gaz faturasından tasarruf edebilmenize olanak tanıyor.

Somfy akıllı termostat, teknolojinin bütün nimetlerinden faydalanarak tüketiciler için en iyi hizmeti sunmaya çalışıyor. Öyle ki bu ürün, yaşadığınız yer ve evinizin fiziki durumunu göz önünde bulundurup çeşitli analizler yapıyor. Yapılan analizlerin sonucunda kişiye özel tasarruf ve sıcaklık planları sunuluyor ve bu planlar sayesinde doğal gaz faturasının minimize edilmesi sağlanıyor.

Somfy

Somfy akıllı termostat, ayrıca kendini otomatik olarak sizin günlük programınıza da adapte ediyor. Coğrafi konum özelliği aktifleştirilerek siz evden uzaklaştığınızda sıcaklığın düşmesi ve yaklaştığınızda tekrar yükselmesi sağlanabiliyor. Diğer yandan akıllı termostat, zaman ayarlamasıyla istediğiniz saatlerde otomatik olarak sıcaklığı artırıp azaltabiliyor. 

Somfy akıllı termostat, sıcaklık sensörünün yanı sıra nem sensörüne de sahip. Bu da aslında ürünün, geleneksel termostatlardan farkını ortaya koyuyor. Çünkü ortamın sıcaklığı hangi değerde olursa olsun hissettiğimiz sıcaklık, ortamın nem değerine bağlı olarak değişebiliyor. Akıllı termostatın sahip olduğu bu nem sensörü, ortamın en doğru sıcaklık değerinde kalabilmesini sağlıyor.

Somfy

Somfy akıllı termostatın belki de en dikkat çeken yönlerinden bir tanesi mobil uygulamasının olması. Böylelikle istediğiniz ortamın sıcaklık kontrolü, tamamen sizin elinizde oluyor. Akıllı telefonunuz üzerinden yapabileceğiniz müdahaleler sayesinde acil durumlarda evinizin sıcaklığını dilediğiniz gibi değiştirebiliyorsunuz ve böylelikle aklınız, hiçbir zaman evinizin ya da iş yerinizin sıcaklığında kalmamış oluyor.

Eğer sizler de Somfy akıllı termostatla hemen tanışmak isterseniz, burada bulunan bağlantıyı kullanabilir, Somfy’nin resmi internet sitesine erişebilirsiniz.

10
3
2
1
1
Emoji İle Tepki Ver
10
3
2
1
1