Sonic Filminin Yapımcısı: Tasarımı Düzeltip Herkesi Memnun Etmenin Tek Yolu Filmi Ertelemekti

43
6
5
1
1
Çıkan ilk fragman ve görseller sonrası hayranlar tarafından büyük tepki çeken Sonic the Hedgehog filmi hakkında konuşan yapımcı Tim Miller, doğru olan şeyin yapıldığını ifade etti.

Son yıllarda trend haline gelen oyundan uyarlama filmler furyasına katılanlar arasında hızlı mavi kirpi Sonic the Hedgehog da bulunuyordu ancak çıkan fragman sonrası hayranlardan gelen sert eleştiriler, filmin yapımcısı Paramount’u yeniden düşünmek zorunda bırakmıştı.

Filmin yapımcılarından Tim Miller, Variety’ye verdiği bir röportajda “Bakın, ben de hayranlarla aynı yerdeydim. Jeff de öyle (filmin yönetmeni). Hayranlar sinirlendiğinde oraya gittim ve ‘Yapılacak olan önemli şey batırdım demek olacak’ dedim” diye konuştu.

sonic the hedgehog

Miller ayrıca “Kendisi, ben oraya gitmeden bir saat önce tweet atmıştı. O iyi bir insan. Bunun altından kalkmak için doğru şeyi yaptı. Hayranların da bu konuda bir şeyler söyleme hakkı var. Doğru olan şey dinlemek” dedi.

Hayranları sinirlendiren eski Sonic tasarımı sonrası karakterin tasarımında değişikliklere gidildi. Şu an için yeni tasarım resmi olarak paylaşılmadı ancak Miller, yeni tasarımla ilgili olarak “Bence hayranlar memnun kalacak” diyor.

Tabii ki Tim Miller’ın bunları söylemesi normal, sonuçta hiçbir yapımcı kendi filmi için kötü olacak demez ancak filmin ve yapımcıların karşı karşıya kaldığı durum düşünülürse karakteri gerçekten toparlamaktan başka çareleri bulunmuyor.

Sonic The Hedgehog, 14 Şubat 2020’de vizyona girecek. Filmin Türkiye’deki vizyon tarihi henüz netleşmiş değil ancak ülkemizde de tüm dünyayla aynı anda vizyona girmesi oldukça muhtemel.  

Kaynak : https://www.pcgamer.com/sonic-the-hedgehog-producer-says-delay-was-exactly-the-right-way-to-handle-fan-backlash/
43
6
5
1
1
Emoji İle Tepki Ver
43
6
5
1
1