Sonunda: PlayStation 4 Kullanıcıları, Artık Kullanıcı İsimlerini Değiştirebilecekler

38
3
3
2
2
PlayStation 4 kullanıcılarının uzun zamandır beklediği kullanıcı isimlerini değiştirebilme özelliği nihayet geldi. Bugünden itibaren kullanıcılar isimlerini değiştirilebilecek.

Bilindiği üzere PlayStation sahiplerinin PSN hesapları olması gerekiyor. PSN hesaplarıyla sisteme giriş yapan kullanıcılar kendi profillerini oluşturuyorlar ve başka PlayStation'lar üzerinden de kendi hesaplarına bağlanabiliyorlardı. Sony'nin resmi blogunda açıklama yapan sosyal medya direktörü Sid Shuman, kullanıcılara müjdeyi verdi ve bugün itibarı ile PlayStation 4 sahiplerinin, kullanıcı isimlerini değiştirebileceklerini belirtti. 

Değişiklik işlemlerinin web tarayıcılar ya da PlayStation 4 üzerinden yapılacağını ifade eden Shuman, kullanıcı adı değişikliğinden sadece PlayStation 4 kullanıcılarının faydalanabileceğini belirtti. Kullanıcıların isimlerinin değiştirmeleri için bir sınırlandırma getirmeyen Sony, ilk değişikliğin ücretsiz sonrasındaki değişikliklerin ise ücretli olacağını belirtti. 

Kullanıcılar istedikleri takdirde eski isimlerine geri dönebilecekler ve 30 gün boyunca profillerinde eski isimlerini sergileyebilecekler. Açıklamaların ardından bir de uyarıda bulunan Shuman, bütün oyunların bu özelliği desteklemediğini, kullanıcı adı değişikliğini destekleyen tüm oyunların listesini web sitelerinde paylaştıklarını ve kullanıcıların siteden kontrol etmeleri gerektiğini belirtti.

Kaynak : https://www.gamespot.com/articles/ps4-id-changes-finally-coming-this-week-sony-confi/1100-6466148/
38
3
3
2
2
Emoji İle Tepki Ver
38
3
3
2
2