Sony, Bu Hafta Sonu Ücretsiz PlayStation Plus Etkinliği Düzenliyor

44
26
17
8
6
Sony, PlayStation Plus abonesi olmayan kullanıcıları için ücretsiz PS Plus hafta sonu etkinliğini başlattı. Bu hafta sonu boyunca sürecek olan etkinlik sayesinde PS Plus abonesi olmayan PS kullanıcıları bu servisi ücretsiz olarak deneyebilecek.

Sony'nin PlayStation kullanıcıları için geliştirdiği servisi PlayStation Plus, ücretli bir PlayStation servisi. Bu servis sayesinde PlayStation oyuncuları, çevrimiçi modu olan oyunları rahatlıkla oynayabiliyor.

Ayrıca Sony, PlayStation Plus abonelerine her ay iki adet ücretsiz oyun dağıtıyor. Örneğin şirket, ağustos ayı için abonelerine Call of Duty: Modern Warfare 2 Campaign Remastered ve Fall Guys: Ultimate Knockout veriyor.

PlayStation Plus'ta ücretsiz hafta sonu

playstation plus

Japonya merkezli teknoloji şirketi, PlayStation sahipleri için bu ay yeni bir kampanya daha yapıyor: ücretsiz hafta sonu. Şirket, resmi internet sitesindeki duyurusunda " 8-9 Ağustos tarihleri arasında PS Plus aboneliğiniz olmasa bile çevrimiçi çok oyunculu oyunlarda arkadaşlarınıza katılın" ibaresiyle kampanyasını duyurdu.

Eğer ki bir PlayStation sahibiyseniz ancak PlayStation Plus aboneliğiniz yoksa, bu hafta sonu siz de PlayStation Plus keyfini ücretsiz olarak çıkarabilirsiniz. Yani herhangi bir ücret ödemeden 48 saatliğine PlayStation Plus'ın nimetlerinden yararlanabilirsiniz.

borderlands 3

Üstelik bu hafta sonu boyunca Call of Duty: Modern Warfare ve Borderlands 3'ü denemek de ücretsiz. Yani hem iki günlüğüne ücretsiz PlayStation Plus'ı kullanıp hem de hafta sonu için söz konusu bu iki oyunu deneyimleyebilirsiniz.

Sony tarafından PS Plus abonesi olmayanlara verilen bu kampanya 8 Ağustos – 9 Ağustos tarihleri arasında geçerli. Yani bu kampanyadan henüz yeni haberiniz olduysa halen denemek için süreniz ve şansınız var. Abonelik almak isterseniz ise 1 aylık, 3 aylık ve 12 aylık seçenekleri bulunuyor.

Kaynak : https://www.pushsquare.com/news/2020/08/free_ps_plus_trial_is_currently_live_around_the_globe
44
26
17
8
6
Emoji İle Tepki Ver
44
26
17
8
6