Spotify, Yeni Özelliği 'Hep Seveceklerim'i Kullanıma Sundu

17
15
1
1
0
Spotify, "Hep Seveceklerim" isimli yeni bir özelliği kullanıcıların hizmetine sundu. Bu özellik, kullanıcıların en sevdiği 5 müzik ya da podcast yayınını içeren bir çalma listesi oluşturmalarını sağlıyor. Kullanıcılar, bu çalma listesini oluşturduktan sonra paylaşabiliyorlar.

2008 yılında hayatımıza girip, bugün dünyanın en popüler çevrimiçi müzik platformu haline gelen Spotify, yeni bir özelliğini kullanıma sundu. "Hep Seveceklerim" olarak isimlendirilen bu özellik, kullanıcıların en sevdikleri müzik ve podcast yayınlarını paylaşabilmelerine imkan tanıyor. Sadece 5 içeriğin eklenebildiği bir çalma listesi olarak karşımıza çıkan Hep Seveceklerim, kullanıcıların beğenisini kazanacak gibi görünüyor.

Kullanıcılar, Hep Seveceklerim özelliğini kullanarak sevdikleri müzik ve podcastleri kolaylıkla paylaşabilecekler. Bu sayede bir kullanıcı, kendisi için özel olan müzik ve podcastleri arkadaşlarıyla paylaşma imkanı yakalamış olacak. Spotify, yeni özelliğini Zeynep Bastık, Can Bonomo, Can Temiz, İsmail Türküsev ve Bengi Apak gibi isimlerin en sevdikleri müzik ve podcastlerle duyurdu.

Spotify

Spotify'dan gelen açıklamalara göre Hep Seveceklerim isimli özellik hem ücretsiz hem de Spotify Premium kullanıcıları tarafından deneyimlenebiliyor. Bu özelliği kullanabilmek içinse uygulamanın ana sayfasına eriştikten sonra karşınıza çıkan "Hep Seveceklerim" bölümünü kullanarak, en sevdiğiniz 5 şarkı ya da podcast yayını eklemeniz gerekiyor. Kendinize özel listeyi oluşturduktan sonra da bunu paylaşabiliyorsunuz.

Spotify'ın yeni özelliği işte böyle görünüyor

WhatsApp

Spotify'ın Hep Seveceklerim isimli özelliği kullanıma sunulmuş olsa da şu an için aktif olarak kullanılamıyor gibi görünüyor. Çünkü bu özelliği denemek istediğimizde, bir hatayla karşılaşıyor ve en sevdiğimiz içerikleri ekleyemiyoruz. Bu durumun ilerleyen saatlerde düzeltilmesi ve özelliğin tüm kullanıcılar tarafından deneyimlenmesi bekleniyor.

Hep Seveceklerim özelliği sayfasında karşılaşılan hata

Spotify

17
15
1
1
0
Emoji İle Tepki Ver
17
15
1
1
0