Standart Kart Okuyucudan Çok Daha Fazlasına Sahip Olan 3 İlginç Ürün

13
2
2
2
1
SD kartlar hayatımızda büyük bir öneme sahip ancak bu veri depolama birimlerinin okunabileceği gerekli donanımlar fazla yaygın olmadığı için hâlâ USB kadar işlevsel değiller. Biz de bu içeriğimizde SD kartınızdaki verileri okuyabilmenin yanı sıra farklı işlevlere de sahip olan ürünleri inceledik.

Teknolojinin de gelişmesiyle birlikte artık verilerimizi küçük kartlarda depolayabiliyoruz. USB ya da SD kart olarak önümüze çıkan bu kartlar fazlasıyla faydalılar ancak mobil cihazlarımızdan bu kartlara ulaşmak biraz sıkıntılı olabiliyor.

Biz de bu içeriğimizde bu sorununuza çözüm niteliğindeki ürünleri inceledik. Yalnızca bir SD kart okuyucu olmanın yanı sıra farklı işlevlere sahip olan ürünlerimizle hem veri transferinizi gerçekleştirecek hem de ekstra fonksiyonlarla hayatınızı kolaylaştıracaksınız.

Not: Ürünlerin Teknostore bağlantıları başlıklarda mevcuttur. Başlıklara tıklayarak ürünlerin Teknostore sayfalarını ziyaret edebilirsiniz.

SmartPlus 5in1 USB 3.0 HUB Combo Type-C Kart Okuyucu

Bu Type-C kart okuyucu sayesinde bilgisayarınıza yalnızca bir micro SD kart yuvası değil, aynı zamanda USB 3.0, USB 2.0, micro USB yuvası da ekleyebileceksiniz. Herhangi bir sürücü gerektirmeden çalışan kombo kart okuyucu sayesinde aparatı taktığınız cihaz anında bir iş istasyonuna dönüşecek. Bu çok işlevli aparata Teknostore’dan 54,90 TL’ye ulaşmak için bağlantıya tıklayabilirsiniz.

SmartPlus Lightning Type-C Micro USB Çıkışlı TF SD Kart Okuyucu

Bu çok işlevli SD kart okuyucu sayesinde hem SD hem de micro SD kartlarınızı istediğiniz cihazda okuyabilirsiniz. Lightning (Apple), Type-C (Android) ve USB çıkışlarının üçünü bir arada bulunduran aparat sayesinde onlarca dönüştürücü kompakt bir şekilde elinizin altında olacak. 64,90 TL’lik bir fiyat etiketine sahip olan ürünü Teknostore’da bulabilirsiniz.

Bix iData Pro Micro SD Kart Okuyuculu iPhone Şarj Kablosu

iPhone’ların en büyük sorunlarından biri olan SD kart girişi sorunu, bu ürün sayesinde ortadan kalkıyor. Bir şarj aletinden daha fazlası olan kablo sayesinde telefonunuzu şarj edebilir, kabloyu USB girişi bulunan bir cihaza bağlayıp veri transferi yapabilir ve micro SD kart okuyucu kısmına takacağınız mikro SD kartınızdaki verilere erişebilirsiniz. 139,90 TL’lik bir fiyat etiketi bulunan ürünü hemen satın almak için Teknostore mağazamızı ziyaret edebilirsiniz.

Bir SD kart okuyucudan çok daha fazlası olan ürünleri incelediğimiz listemizin sonuna geldik. Eğer bunların haricinde başka dönüştürücülerimizi de incelemek isterseniz bağlantıya tıklayarak Teknostore’daki dönüştürücüler kategorimizi inceleyebilirsiniz.

13
2
2
2
1
Emoji İle Tepki Ver
13
2
2
2
1