H2O Audio, Apple Watch İçin Tasarlanmış Dünyanın İlk Su Geçirmez Kulaklığını Tanıttı

16
4
3
2
1
H2O Audio, Apple Watch İçin Tasarlanmış Dünyanın İlk Su Geçirmez Kulaklığını Tanıttı
Taşınabilir medya oynatıcılar için aksesuarlar geliştiren H2O Audio, Apple Watch için geliştirdiği kulaklığını tanıttı. Yüzücülere yönelik olan bu kulaklık, herhangi bir telefona ihtiyaç duymadan yalnızca Apple Watch ile suyun altında çalışabiliyor.

Medya oynatıcıları için aksesuarlar geliştiren H2O Audio, Apple Watch için tasarladığı dünyanın ilk su geçirmez kulaklıklarını tanıttı. Su sporlarına yönelik olan “Interval” kulaklığı sayesinde yüzücülerin, pratik yaparken müzik dinleyebilecekleri belirtiliyor.

Yalnızca bir Apple Watch sayesinde iTunes, Pandora, podcast'ler veya sesli kitaplardan müzik çalmayı destekleyen bu kulaklıklar, tüm bunları yapmak için ihtiyaç duyulan akıllı telefon gereksinimini de ortadan kaldırıyor.

H2O Audio CEO'su ve Kurucusu Kristian Rauhala, kulaklıkları şu sözlerle tanıtıyor: “Yüzmek, zinde kalmak için en sağlıklı ve en etkili yoldur, bu sayede kalp güçlenir ve stres düzeyi düşer ancak oldukça sıkıcı bir aktivitedir. H2O Audio Interval Swim sayesinde sayesinde yüzmek, artık daha keyifli ve eğlenceli bir hal alacak.”

H2O Audio Interval Swim kulaklık özellikleri:

Apple Watch’ı yüzücünün kafasının arkasında tutmaya yarayacak bir kafa bandına sahip olan cihaz, suya dayanıklılık noktasında IPX8 sertifikasıyla korunuyor. Bu da cihazın 1 metreye kadar suyun altında çalışabileceği anlamına geliyor.

Bağlantı kısmında Apple Watch ile eşleştirmek için Bluetooth 5.0 desteği bulunan kulaklıklar, tam seste kullanılması durumunda 6 saat pil ömrü vadediyor. Uyumluluk konusuna gelecek olursak kulaklıkların, suya dayanıklı olan Apple Watch Series 3 ve üstü ile uyumlu olduğu söyleniyor.

Yüzücülerin deneyimlerini de geliştirmek isteyen şirket, bu noktada tur dönüşlerini takip etmeye ve yüzme mesafelerini kaydetmeye yardımcı olacak My Swim Tracker adlı bir uygulamayı da beraberinde sunuyor. Bu sayede yüzücüler, tur sayısını ve yüzme mesafesini kulaklıklardan duyabiliyorlar.

Fiyat konusuna gelecek olursak H2O Audio Interval Swim için belirlenmiş satış fiyatı 99,99 dolar (yaklaşık 577 TL). Son olarak kulaklığın küresel pazarda satışa sunulması bekleniyor.

Kaynak : https://beebom.com/h2o-audio-waterproof-headphones-apple-watch/
16
4
3
2
1
Emoji İle Tepki Ver
16
4
3
2
1