Terminator: Dark Fate Filmine Ait İlk Karakter Görselleri Yayımlandı

44
2
2
1
0
Arnold Schwarzenegger ve Sarah Connor’lı yeni Terminator filmi Dark Fate’in karakter görselleri yayınlandı.

Arnold Schwarzenegger’in kült serisi Terminator’ın devam filmi Dark Fate için yeni görseller yayınlandı. Milyonlarca hayrana sahip olan filmin yayınlanan görsellerinde, Linda Hamilton, Arnold Schwarzenegger, Gabriel Luna, Mackenzie Davis gibi isimlerin karakter görselleri yer alıyor.

Filmin yönetmeni Tim Miller, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Her yapımcının bunu söylediğine eminim ama gerçekten karakterlerin birbirleri ile olan ilişkilerine odaklanmaya çalıştık. Linda’nın geri gelmesi, serinin daha taze olmasını sağlıyor” dedi.

Filmin yayınlanan karakter görselleri, son derece ilgi çekici gözüküyor. Linda Hamilton (Sarah Conner) ve Arnold Schwarzenegger (T-800)’ün başrolde yer aldığı ve Deadpool’un yönetmeni Tim Miller’ın yönetmenlik koltuğunda oturduğu yeni Terminator filmini sabırsızlıkla bekliyoruz.

Natalia Reyes

İlk fotoğraf Dani Ramos karakterini gösteriyor. Arkasında bir çanta ve ön kadrajda bir araba ile dikkat çeken Ramos karakteri, filmin dikkat çekici karakterlerinden biri olacak gibi.

Arnold Schwarzenegger

Terminator filminin T-800 olmadan pek de iyi geçeceğini düşünmüyoruz. Bu filmde de efsanevi karakteri görmeye devam ediyoruz.

Linda Hamilton

Filmin en dikkat çeken karakterlerinden biri olan Sarah Conner’ı Terminator 2: Judgement Day filminden sonra görmek için hepimiz sabırsızlanıyoruz.

Diego Boneta

Boneta’nın gizemli karakterinin bir aracı sürdüğünü görüyoruz. Sahne, muhtemelen bir aksiyon sahnesinden alınmış.

Gabriel Luna

Yeni Terminator ile tanışın. Luna’nın yeni Terminator’ı nasıl canlandıracağı ise merak konusu.

Mackenzie Davis

Bir başka gizemli karakterle daha karşınızdayız. Omzuna ve genel yapısına baktığımızda karşımıza sağlam bir karakter çıkacakmış gibi duruyor.

44
2
2
1
0
Emoji İle Tepki Ver
44
2
2
1
0