Tesla, Cybertruck’ı Aratmayacak Karizmaya Sahip Yeni ATV’sini Duyurdu

63
5
2
2
2
Elektrikli otomobil üreticisi Tesla’nın kurucusu ve CEO’su Elon Musk, Los Angeles’ta düzenlenen Tesla Cybertruck etkinliğinde, fütüristik pickup modeli ile birlikte şirketin ilk elektrikli ATV modelini de görücüye çıkardı.

Benzinle çalışan araçları tümüyle yoldan çıkarmakta kararlı olan Tesla, elektrikli otomobil portfolyosuna yeni halkalar eklemeye devam ediyor. Tesla CEO'su Elon Musk, şirketin Los Angeles’taki etkinliğinde Cybertruck olarak adlandırılan ilk elektrikli pick-up modelini tanıttı; ancak ünlü mucitin tek sürprizi bu değildi. Musk aynı zamanda, Tesla'nın ilk elektrikli ATV modelini de lanse etti. Elektrikli ATV'nin detaylarına geçmeden önce Tesla Cybertruck'ın özelliklerini paylaştığımız haberin bağlantısını buraya bırakalım.

Tesla Cybertruck kamyonet

Elon Musk’ın şu an için ayrıntı vermekten kaçındığı ATV, Cybertruck gibi fütüristik görüntüye sahip. Sadece Cybertruck'ın kargo alanına sığmakla kalmayan araç, aynı zamanda kamyonetin bataryalarından da şarj ediliyor. İki araç arasında bir "kanguru anne-yavru" ilişkisi olduğunu söylemek mümkün.

Tesla ATV

Ek olarak Cybertruck, forkliftin bagaj kapağından açılan ve uzanan, yerleşik bir rampaya da sahip. Böylece ATV ve benzeri küçük çaplı araçlar, başka bir donanıma gerek duymadan kolayca kargo alanına girebiliyor. 

tesla elektrikli ATV

Cybertruck ile mükemmel bir uyum sağlayan elektrikli ATV, özellikle arazi tutkunlarının bir hayli hoşuna gidecektir. Tesla'nın yeni alametifarikasına ne kadarlık bir fiyat biçtiğini henüz bilmiyoruz. Dahası, ATV'nin donanımsal özellikleri de henüz açıklanmadı; ancak detaylar için çok fazla bekleyeceğimizi düşünmüyoruz.

Kaynak : https://www.forbes.com/sites/johnkoetsier/2019/11/21/elon-musks-one-more-thing-is-an-atv-that-fits-in-cybertruck-and-charges/#31a7ad3b7fc1
63
5
2
2
2
Emoji İle Tepki Ver
63
5
2
2
2