Tesla Model 3'ün Gözcü Modu Özelliği, Bir Adamın Vandallığını Saniye Saniye Kaydetti

91
80
17
12
11
Tesla Model 3'ün Gözcü Modu yine iş başında. Daha öncede de benzer görüntüleri kaydeden özellik, yine bir vandallığı kayıt altına aldı. Gözcü Modu aracılığıyla kaydedilen videoda bir adam, Tesla Model 3'ü anlamsız bir şekilde çiziyor. Aracın sahibi şimdi, bu saygısızlığı yapan kişiyi arıyor.

Otomobil sektöründe son dönemlerin en çok konuşulan şirketlerinden bir tanesinin Tesla olduğu su götürmez bir gerçek. Şirket, ürettiği hem elektrik motorlu hem de otonom araçlarıyla son birkaç yıldır otomobil sektörüne damga vuruyor. Üstün donanımsal özelliklere sahip olan Tesla modelleri, tüketicilerin gönüllerini cezbediyor.

Tesla'nın en popüler araçlarından bir tanesi "Model 3". Bu araç, Tesla'ya özgü olan tüm özellikleri bünyesinde barındırıyor. Bu özelliklerden bir tanesi de "Gözcü Modu". Bu mod aracı çepeçevre saran kameralar bütünü olarak düşünülebilir. Öyle ki aracın çevresindeki kameralar, araç park halindeyken kayıt yapıyor ve bu sırada gerçekleşen olayları saniye saniye kaydediyor.

Tesla Model 3

Gözcü Modu kimi zaman hırsızlık olaylarını kimi zaman ise çeşitli trafik kazalarını kaydediyor. Ancak bu özellik kimi zaman diğer insanların anlamsız vandallıklarını da kaydediyor. Şöyle ki; geçtiğimiz dönemlerde bir kadın, park halinde duran bir Model 3'ü kasıtlı olarak anahtarla çizmiş ve Gözcü Modu, yaşanan bu anları kaydetmişti. Şimdi ise Model 3, yine benzer bir vandallık örneğini kayıt altına aldı.

Bu seferki vandallık örneği, bir Amazon mühendisi olan Justice Frimpong'un başına geldi. Mühendis, park ettiği aracının başına döndüğünde aracının sol kısmının çizilmiş olduğunu görmüştü. İlk başta bu duruma bir anlam veremeyen mühendisin tepkisi, Gözcü Modu'nun kayıtlarına da açıkça yansıyor. Dilerseniz şimdi, yaşanan bu olayın kayıtlarına bakalım.

İlk videoda orta yaşlı bir vandalın, Model 3'ün yanından geçerken aracı sebepsizce çizdiği açıkça görülebiliyor.

İkinci videoda ise Frimpong, aracının başına geliyor. Mühendis, aracının çizildiğini görünce ufak bir şaşkınlık geçiriyor.

Mühendisin paylaştığı üçüncü videoda ise aynı vandalın herhangi bir şey yokmuş gibi yoluna devam ettiği, Gözcü Modu'nun ön tarafı çeken kamerasından açıkça görülüyor. Ayrıca adamın yüzü de bir hayli net.

Son video ise emeğe saygı duymayan ve pek çok değerden yoksun olan adamın aracın yanına yaklaştığı anları açıkça gösteriyor.

Amazon mühendisi şimdi, aracına herhangi bir sebep yokken zarar veren bu adamı bulmaya çalışıyor. Genç mühendis, özellikle de Twitter hesabı üzerinden adamın görüntülerini ifşa ediyor ve etmeye de devam edeceğini söylüyor. Genç mühendis, adamı tanıyan birisinin olup olmadığını merak ediyor ve adamı görenlerin kendisi ile iletişime geçmelerini istiyor.

Kaynak : https://twitter.com/IIJustSupremeII/status/1186777295450591233
91
80
17
12
11
Emoji İle Tepki Ver
91
80
17
12
11