The Mandalorian'ın Yıldız İsminden 'Baby Yoda Evreni Kurtarabilir' Açıklaması

16
10
3
1
0
Birçok alanda kendini göstermiş ve Breaking Bad dizisindeki performansıyla dikkatleri üzerine çekmiş olan Giancarlo Esposito, The Mandalorian dizisinin üçüncü sezonu hakkında ipuçları verdi. Esposito, belli hamleler yapacağını fakat bunların beklenmedik olacağını söylüyor.

Üçüncü sezonu heyecanla beklenen The Mandalorian, kafalarda birçok soru işareti bırakmış ve bu sebeple de gözlerin ünlü isimlere çevrilmesine sebep olmuştu. Bu sebeple dizinin oyuncularına, sezonun sonlanmasından bu yana yüzlerce soru yöneltildi. Tamamlayıcı bilgilere erişmek isteyen hayranlar için o kadar tatmin edici olmasa da Moff Gideon karakterini canlandıran Giancarlo Esposito, dizide gelecekte neler yaşanacağına dair birkaç ipucu verdi.

Esposito’nun açıklamalarından en çok dikkat çekeni, Bebek Yoda olarak da bilinen Grogu’nun Star Wars evrenini kurtarabileceğiydi. Zaten yaptığı açıklamalarda Esposito, kendi karakterine değil, daha çok Grogu’nun rolüne odaklanıyordu. İşte detaylar:

Bu bebek eninde sonunda evreni kurtarabilir:

Grogu

GalaxyCon Raleigh’de genç bir hayranla karşılaşan Esposito, dizi hakkında birkaç soru aldı. Dizinin üçüncü sezonu hakkında ağzını sıkı tutan oyuncu, Grogu’nun rolüyle ilgili açıklamalar yaptı. Grogu’yu ele geçireceğini fakat birçok kişinin düşündüğünden farklı bir amaçla bunu yapacağını söyleyen oyuncu, Grogu’nun Star Wars evreni için öneminden bahsetti ve bu 50 yaşındaki çocuğun eninde sonunda evreni kurtarabileceğini belirtti.

Moff Gideon

Bu açıklamalarıyla Esposito’nun üçüncü sezon hakkında bilgi vermesi beklenirken oyuncu, daha çok soru işaretinin oluşmasına sebep oldu. Bu soru işaretleri hem The Mandalorian izleyenlerin hem de Star Wars evreni hakkında tamamlayıcı bilgiler arayanların kafalarında kendilerine yer buldu.

Üçüncü sezon hakkında oyuncuların sunduğu ipuçları ve hayranların ortaya çıkardığı muhtemel bilgiler dışında elimizde herhangi bir bilgi bulunmuyor.

Kaynak : https://screenrant.com/mandalorian-season-3-baby-yoda-universe-details/
16
10
3
1
0
Emoji İle Tepki Ver
16
10
3
1
0