The Witcher 3: Wild Hunt’a Güncelleme İle Türkçe Desteği Geldi!

13
4
0
0
0
The Witcher 3: Wild Hunt’a Güncelleme İle Türkçe Desteği Geldi!
Son dönemlerin en iyi AAA yapımlarından biri olan The Witcher 3: Wild Hunt, güncelleme ile resmi Türkçe desteği kazandı.

Son dönemlerde çıkan AAA oyunlar milyonlarca kişi tarafından sevilerek oynanıyor. Ancak ülkemizde herken İngilizce olarak çıkan bu oyunlarda dil sorununu fazlasıyla yaşamakta. Bu noktada en güzel adım ilk olarak yanlış hatırlamıyorsam Crytek firmasından gelmiş ve Crysis serisini %100 Türkçe çıkartarak gönlümüzde taht kurmuştu.

Zaman içinde Steam gibi bir platformun da desteğiyle artan Türk oyunculuğu ve orijinal oyun satın alma sayesinde günümüzde PlayStation en kötü Türkçe alt yazı desteği verirken birçok firma da Türkçe desteğini arttırıyor. Bu sefer de son dönemlerin favori yapımlarından olan ve oynayanların çoğunun sevdiği The Witcher 3: Wild Hunt’a da resmen Türkçe desteği geldi.

Yukarıda da görebileceğiniz gibi oyunun geliştiricisi CD Projekt RED tarafından resmen açıklanan bilgiye göre 1.30 versiyon güncellemesini yapan her kullanıcı artık Türkçe dil desteğine sahip olacak. Tabii bunda seslendirme yok. Türkçe menü ve altyazı şeklinde olacak Türkçeleştirme ile The Witcher 3’ü rahat rahat oynayabileceğiz.

Oyun şu anda PC için Steam’de 59,99 TL iken Xbox One için Microsoft Store’da GOTY versiyonu 160,75TL’den, normal hali ise 59.60TL’ye satılıyor. PS4 platformunda ise 164TL olan yapım ilginç bir şekilde GOTY versiyonu 149TL’ye satılmakta.

13
4
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
13
4
0
0
0