Time Dergisi, 2019 Yılının En İyi 10 Filmini Açıkladı

50
9
8
7
4
Time dergisi, 2019 yılının sonuna yaklaşmamızla birlikte yeni bir liste yayınladı. Liste, dergiye göre 2019 yılındaki en iyi 10 sinema filmini içeriyor. Listenin ilginçliğini yansıtmak için belirtelim; Joker listede bulunmuyor.

Dünyanın en popüler dergilerinden bir tanesi olan ve haftalık olarak yayımlanan "Time" dergisi, 2019 yılının en iyi filmlerini seçti. Listede yılın en çok konuşulan filmlerinden Joker'in yer almadığını belirtelim.

Eğer son dönemlerde yeni bir film keşfetmek istiyorsanız, az sonra paylaşacağımız listenin belirleyici olabileceğini düşünüp, liste içerisinde yer alan filmlerden bir tanesini tercih edebilirsiniz. Dilerseniz hemen, Time dergisinin 2019 yılı için belirlediği en iyi 10 filmine yakından bakalım.

10. Hustlers (IMDb: 6.6)

Hustlers

Jennifer Lopez'in başrol olduğu bu film, bir grup eski striptizcinin hikayesini konu ediniyor. Filmde, Wall Street müşterilerine yapılan şantajlara şahit oluyoruz. Time dergisine göre "Hustlers", 2019 yılının en iyi 10. filmi.

9. A Beautiful Day in the Neighborhood (IMDb: 7.9)

A Beautiful Day in the Neighborhood

Dram türündeki bir biyografi filmi olan "A Beautiful Day in the Neighborhood", ABD'nin önemli televizyon yüzlerinden Fred Rogers ile Gazeteci Tom Junod'un arkadaşlığına değiniyor. Filmin başrolünde ise dünyaca ünlü oyuncu Tom Hanks ve Matthew Rhys bulunuyor. 

8. Dolemite Is My Name (IMDb: 7.4)

Dolemite Is My Name

ABD'li komedyen Rudy Ray Moore'un hayatının anlatıldığı bu film, Netflix üzerinden yayınlandı. Dolayısıyla bu filmi izlemek için Netflix abonesi olmak gerekiyor. Time dergisi, bu filmi 2019 yılının en iyi 8. filmi olarak gösteriyor.

7. Knives Out (IMDb: 7.9)

Knives Out

Aksiyon türündeki filmleri seviyorsanız, Knives Out'u mutlaka izlemeniz gerekiyor. Çünkü bu filmde polisiye, suç, aksiyon ve gerilim bulunuyor. Filmde, 85. yaş gününde evinde ölü bulunan Harlan Thrombey'in hikayesine konuk olacağız. Bir dedektif, bu şüpheli ölümün nasıl gerçekleştiğini ortaya çıkarabilmek için elindeki her imkanı kullanacak.

6. Parasite (IMDb: 8.6)

Parasite

Cannes Film Festivali'nde "Altın Palmiye" ödülünü kazanan Parasite, tüm dünyada büyük yankı uyandırdı. Varlık ile yokluğun aynı anda konu edildiği filmde, sefalet içindeki bir ailenin kendilerini zengin bir ailenin yanına aldırmalarını ve bu süreçte yaşananlara sahne olacağız. Parasite, Güney Kore'nin bugüne dek en çok beğenilen 50 filmi arasında yer alıyor.

5. Little Women (IMDb: -)

Little Women

Aslına bakacak olursak bu film, Louisa May Alcott'un kaleme aldığı popüler romanının bir yeniden uyarlaması. Geçtiğimiz dönemlerde de izleme imkanı bulduğumuz Little Women, yaşanan İç Savaş sonrası dönemde ABD'li kız kardeşlerin hikayesini anlatıyor. Filmin IMDb puanının olmamasının nedeni ise henüz vizyona girmemiş olması.

4. Marriage Story (IMDb: 8.4)Marriage Story

Time dergisinin belirlemiş olduğu 2019 yılının en iyi filmleri listesinin dördüncü sırasında yer alan Marriage Story, listenin ikinci Netflix filmi. Scarlett Johansson'un başrol oynadığı bu film, parçalanmış bir evliliğin boşanma sürecini anlatıyor. 

3. Once Upon a Time…in Hollywood (IMDb: 7.9)

Once Upon a Time…in Hollywood

Aslına bakacak olursak bu filmle ilgili herhangi bir şey söylemeye gerek yok. Çünkü film; Brad Pitt, Leonardo Di Caprio ve Quentin Tarantino'yu bir araya getiriyor. Filmde, televizyon sektörünün hit bir dizisinde yer alan bir oyuncunun, uzun metrajlı film sektörüne girmesi anlatılıyor.

2. The Irishman (IMDb: 8.7)

The Irishman

3 buçuk saatlik bu gösteri, İkinci Dünya Savaşı'ndan sonraki ABD'nin suç dünyasını anlatıyor. Netflix'te yer alan film, sinema sektörünün önemli isimlerinden Robert De Niro, Joe Pesci ve Al Pacino'yu bir araya getiriyor.

1. Pain and Glory (IMDb: 7.7)

Pain And Glory

Time dergisinin belirlediği listenin ilk sırasında Pain and Glory isimli İspanyol filmi geliyor. Filmin başrollerini Antonio Banderas ve Penelope Cruz paylaşıyor. Aslına bakacak olursak sadece bu isimlerin olması bile filmin kalitesini gözler önüne sermeye yetiyor. Filmde, "Salvador Mollo" isimli bir yönetmenin bugüne dek aldığı kararlar anlatılıyor. 

Kaynak : https://www.ntv.com.tr/galeri/sanat/2019un-en-iyi-filmleri-time-secti,xNx_qB3afEWPg106qKCjZA/m7wj3mBYM0iJTdWQZnKxJQ
50
9
8
7
4
Emoji İle Tepki Ver
50
9
8
7
4