Todd McFarlane, Spawn Filmi Hakkında Heyecanlandıran Bir Açıklama Yaptı

5
2
1
1
0
Dünyaca ünlü çizgi roman yazarı ve Spawn karakterinin yaratıcısı Todd McFarlane, Spawn’ı stüdyo desteği olsa da olmasa da çekmeye kararlı. Filmle ilgili açıklama yapan McFarlane, "Film geliyor" dedi.

Todd McFarlane, Spawn serisini yazmaya başladıktan sonra dünya çapında şöhret kazandı. Daha önce beyaz perdeye aktarılan karakter büyük ilgi gördü. Karakterin oyuncak lisansına sahip olan McFarlane, yüksek detay seviyesine sahip figürler sattığı McFarlane Toys’u kurdu ve hem Spawn hem de NBA gibi serilerden oldukça çok para kazandı.

Hollywood’un çizgi roman uyarlamalarının dibini sıyırdığı şu günlerde McFarlane gibi yüksek ticari zekâya sahip bir isim elbette bu akımı pas geçmeyecek. BeTerrific’e 2019 Oyuncak Fuarı’nda röportaj veren McFarlane’e göre yeni Spawn filmi için sorulması gereken soru filmin gelip gelmeyeceği değil, ne zaman geleceği. McFarlane bu projeyi stüdyo desteği olmasa da yapmaya kararlı.

Spawn, ne olursa olsun çekilecek:

spawn

Filmin şu anda bir başka yazar ve yönetmen tarafından elden geçirildiğini söyleyen McFarlane, bu sürecin birkaç hafta içinde biteceğini söyledi. Ardından da senaryo üzerinde biraz daha çalışacaklarını ve Hollywood’a gideceklerini ekledi. McFarlane ve ekibi, Hollywood’dan gelecek cevaba göre hareket edecek. 

McFarlane, “Size söyleyebileceğim şu; cebinde parası olan insanlar tanıyorum. Bana bu filmi yapmamda yardımcı olacak insanlar var. Soru; Hollywood’a mı gidecek, Hollywood ile mi anlaşıp, prodüksiyonu yapıp geri mi geleceğiz ya da dışarıdan gelen parayı alıp, filmi yapıp Hollywood’a öyle mi geleceğim?”

McFarlane, “Her iki türlü de film geliyor” derken sorunun 'ne zaman' sorusu olduğunu söylüyor. Sanatçıya göre baştan bir stüdyoyla anlaşmak daha avantajlı. Böylece çıkış tarihini ve hayranlar için önemli şeyleri duyurabileceklerini belirtiyor. Ayrıca filmi yapıp gösterime sokmaya çalışmaktansa filmin çıkacağını bilmenin iyi olacağını da ekliyor. 

Stüdyo desteği oldukça önemli:

spawn

McFarlane, bir stüdyonun olmamasının film için sorun oluşturduğunu belirtiyor. Bir stüdyo desteği olmayınca sanatçıları filme çekmek zor oluyor. Spawn’ın yaratıcısı olan isim, stüdyoların avantajları olduğunu kabul ediyor. 

McFarlane daha önce yaptığı açıklamalarda Spawn’ın bir süper kahraman filmi değil, R-rated (18 yaş ve üzeri izleyiciler için) bir korku filmi olduğunu söylemişti. Hatta Hollywood yapımcılarının bu durumu anlamamasından dolayı kızgınlığını da dile getirmişti. 

Todd McFarlane, şu anda Spawn’ın yazarı, yönetmeni ve prodüktörü durumunda. Filmdeki diğer yapımcı ise Jason Blum. Filmin başrolünde Oscarlı isim Jamie Foxx, Al Simmons karakteri olarak yer alacak. Jeremy Renner ise ona yardımcı olan dedektif Twitch Williams’ı canlandıracak. 

Kaynak : https://nordic.ign.com/spawn/31715/news/todd-mcfarlane-vows-to-get-spawn-reboot-made-with-or-without-studio-backing
5
2
1
1
0
Emoji İle Tepki Ver
5
2
1
1
0