Toplam Değeri 179 TL Olan 2 Oyun, Epic Games'te Kısa Süreliğine Ücretsiz Oldu

93
13
11
8
7
Kurulduğu ilk günden beri en büyük rakibi Steam’e karşı haftalık ücretsiz oyun kozunu oldukça iyi kullanan Epic Games Store yine yapacağını yaptı. Her geçen gün kullanıcı sayısını artıran dev oyun platformu, For Honor ve Alan Wake isimli iki oyunu ücretsiz olarak sundu.

Oyun tutkunlarının sıkı sıkıya takip ettiği ücretsiz oyun fırsatlarında bugün Epic Games ile karşınızdayız. Her hafta düzenli olarak bazı oyunları ücretsiz hâle getiren ve bir kere alındığında bu oyunların ömür boyu kütüphanede kalmasına izin veren Epic Games, geçtiğimiz hafta itibariyle 1 değil tam 2 oyunu ücretsiz hâle getirmeye başlamıştı.

Bugün ücretsiz hâle gelen ve 1 hafta boyunca ücretsiz kalacak olan oyunlar ise savaş ortamının gerçekçiliğiyle öne gelen For Honor ve efsane aksiyon oyunu Alan Wake olarak karşımıza çıkıyor.

For Honor - Standart Edition nasıl edinilir?

  • İlk olarak buradan oyunun dağıtımının gerçekleştiği sayfaya gidin. Sağ üstten Epic hesabınıza giriş yaptığınızdan emin olun.

for honor

  • Ekranın ortasında yer alan mavi renkli ÜCRETSİZ butonuna tıklayın.

For Honor

  • Açılan pencerenin sağ alt kısmında yer alan SİPARİŞ VER butonuna tıklayın.

For Honor

  • Yukarıdaki adımları gerçekleştirmenizle beraber For Honor - Standart Edition, Epic hesabınıza kalıcı olarak eklenecek. Eğer yoksa Epic Launcher'ı bilgisayarınıza hemen indirebilir ve aksiyona en hızlı şekilde dalabilirsiniz.

Alan Wake nasıl edinilir?

For Honor - Standart Edition için anlattığımız adımların benzerlerini burada da gerçekleştireceğiz.

  • ​İlk adım olarak buradan oyunun kendi Epic Games Store sayfasına gidin.

Alan Wake

  • Ekranın orta kısmında bulunan ÜCRETSİZ yazılı butona tıklayın.

Alan Wake

  • Ortaya çıkan pencerenin sağ alt köşesinde bulunan yeşil renkteki SİPARİŞ VER butonuna tıklayın.

Alan Wake

  • Yapmanız gereken her şey bu kadar. Alan Wake'i kolay bir şekilde Epic hesabınıza kalıcı olarak eklemiş oldunuz.

Her hafta düzenlediği özel fırsatlarıyla oyunculardan olumlu geri dönütleri toplayan Epic Games, yaptığı bu hareketle tüm dikkatleri üzerine çekiyor. Birçok oyuncunun edinmek istediği oyunları özenle seçen Epic Games'in bu fırsatları sayesinde AAA oyunlara hiçbir bedel ödemeden sahip olunabiliyor.

93
13
11
8
7
Emoji İle Tepki Ver
93
13
11
8
7