Trafikte Sürekli Kazaya Karışan Sürücülere Tekrar Eğitim Verilecek!

20
5
1
1
0
Ülkemizin en büyük sorunları içerisinde yer alan trafik, şimdilerde Kırıkkale’de düzenlenen bir karar ile birlikte, çözüme kavuşacak.

Trafik kazaları, ülkemizin ve dünyanın başta gelen sorunları arasında yer alıyor. Dikkatsiz sürücülerin yanı sıra, tecrübesiz kişilerinde neden olduğu kazalar, şimdilerde alınan bir karar ile birlikte çözüme kavuşacak. Kırıkkale’de düzenlenen Temel Trafik Eğitimi ve Kaza İnceleme Eğitimi Sertifika Töreni’nde konuşan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, en fazla kaza yapan ve kazaya karışan sürücülere eğitim verileceğini açıkladı.

Kazaya karışan sürücüler kadar, kaza yapmaya meyilli kişilerin de eğitileceği eğitimlerde asıl amaç, trafiğin çok daha güvenli bir yer haline getirilmesi. Eskisi gibi çok fazla trafik ceza sistemine başvurmak istemediklerini ve kişilerin daha dikkatli oldukları bir sistemi getireceklerini belirten Soylu, şu anda bile bir standarda eriştiklerini ve zamanla her şeyin güzel olacağını ifade etti.

Öte yandan şu an için Kırıkkale’de verilen trafik eğitimlerinin tüm Türkiye’ye yaygınlaştırılması umuluyor. Kısa zaman içerisinde Eskişehir’de de trafik okulu, trafik pisti ve sürücü eğitim alanı açacaklarını belirten Soylu, gerekli tüm önlem ve eğitimlerden sonra, ülkemizin trafik açısında bambaşka bir seviyeye ulaşacağının altını çizdi.

Kaynak : http://www.milliyet.com.tr/bakan-soylu-en-cok-kaza-ekonomi-2714321/
20
5
1
1
0
Emoji İle Tepki Ver
20
5
1
1
0