Türk Polisinin Arka Cebindeki iPhone, Çıkan Çatışmada Mermiyi Durdurdu

115
14
9
7
4
Eskişehir'de yaşanan olayda bir iPhone, polis memurunun hayatını kurtardı. Çıkan bir çatışmada saldırganın silahından çıkan bir kurşun polis memurunun arka cebindeki iPhone'a isabet ederek sekti. Polis memuru bu sayede yaralanmaktan kurtuldu.

Eskişehir'de bir iPhone, görevi başındaki bir polis memurunun hayatını kurtardı. Kahvehanedeki bir kişiye ateş açan saldırgan, kaçmaya çalışırken olay yerindeki polislerle de çatışmaya girdi. Saldırganın silahından çıkan bir kurşun, bir polis memurunun cebindeki iPhone'a çarparak sekti. Polis memuru, cebindeki iPhone sayesinde bacağından yaralanmaktan kurtuldu.

Edinilen bilgilere göre saat 13:00 sularında yaşanan olay, Eskişehir'in Cumhuriyet Mahallesi bölgesinde yaşandı. 43 yaşındaki Kudret K. isimli bir adam, sokak arasındaki bir kahvehaneye giderek 36 yaşındaki Hamza Ş. isimli bir kişiye silah sıkmaya başladı. Olay anında bölgede devriye atan polis ekipleri, yaşanan olaya anında müdahale etmek istersen saldırgan ile polisler arasında çatışma çıktı.

Polisi kurtaran iPhone

Yaşanan çatışma anında saldırganın silahından çıkan bir kurşun, siper alan polisin arka cebinde bulunan iPhone'a isabet etti. Yaşanan bu olaydan sonra iPhone, kullanılamaz hale geldi. 43 yaşındaki saldırgan, bu silahlı çatışmanın ardından polis ekiplerince yakalandı. Kudret K'nin neden böyle bir saldırıyı düzenlediği ise şu an için bilinmiyor. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Kaynak : https://www.sozcu.com.tr/2019/gundem/polisin-cep-telefonu-mermiyi-durdurdu-5446516/
115
14
9
7
4
Emoji İle Tepki Ver
115
14
9
7
4