Turkcell’de Yüklediğiniz TL Kadar Hediye Dönemi Başladı!

1
0
0
0
0
Turkcell, Hazır Kart kullanıcılarına sunduğu kampanya ile yüklenen TL kadar hediye TL veriyor.

Günümüzde her ne kadar faturalı hatlar popüler ve yaygın olarak kullanılıyor olsa da sadece harcadığı kadar ödeme yapmak isteyen kullanıcılar kontörlü diye tabir ettiğimiz kartları tercih ediyor. Genellikle güzel kampanyaların da faturalı hatlara yapıldığını görsel de bu sefer Turkcell kendi bünyesindeki Hazır Kart kullanıcılarına hoş bir kampanya ayarladı.

Bu kampanyaya göre Turkcell.com.tr internet sitesi yada Android ve iOS’te bulunan Hesabım uygulaması üzerinden yapacağınız 20, 25, 30 ve 50 TL'lik yüklemeler sonrasında yüklediğiniz TL miktarı kadar Turkcell tarafından hediye ediliyor. Yani, 20TL yüklemeniz karşılığında bir 20TL’de Turkcell’den size hediye edilerek 40TL yüklemiş oluyorsunuz.

Kampanya halinde bu Turkcell’den hediye edilen TL miktarı herhangi bir şekilde bir kampanyaya giriş için kullanılamazken 1 hafta süreyle konuşma, mesajlaşma ve internet bağlantısı şeklinde tüketilebiliyor. Fiyatlandırma olarak SMS ve dakika konusunda bağlı olduğunuz tarifeye göre düşülürken internet bağlantısında 100 KB/0,001907TL üzerinden düşüm yapılıyor.

1 ay içerisinde en fazla 4 defa katılabileceğiniz bu kampanyada 50TL üzeri yüklemelerinizde ise 50TL hediye kazanabiliyorsunuz. Detaylarını buradan görebileceğiniz kampanyaya katılmak için SMS ya da başka bir şey yapmanıza gerek yok. Sadece TL yüklemelerinizi Turkcell.com.tr adresinden ya da Hesabım uygulamasından yapmanız yeterli.

1
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
1
0
0
0
0