Turkcell'den Tüm Öğrencilere Bayram ve Karne Hediyesi!

59
47
14
12
12
Turkcell'in karne heyecanı yaşayan tüm gençler için güzel bir sürprizi var. Turkcell, BiP kullanıcılarına bayram boyunca çeşitli imkanlarla geliyor!

Turkcell'in karne sonrası öğrencilere güzel bir sürprizi var. Türk mühendislerce geliştirilen yerli iletişim ve yaşam platformu BiP, hem öğrencileri hem de ailelerini mutlu edecek bir projeye imza atıyor. 

Çocuğuna karne hediyesi almak isteyen ancak bir türlü karar veremeyen bir ebeveynseniz, BiP sizin için bir çözüm sunuyor. Karne alınmasına ve bayrama sayılı günler kala 'dijital harçlık' dönemini başlatan BiP, Turkcell'in yeni nesil ödeme sistemi olan Paycell altyapısını kullanıyor.

Harçlık Göndermek Artık Çok Kolay!

Kullanıcıları iBAN ya da hesap numarası gibi karmaşık şeylerle uğraşmak zorunda bırakmayan ve herhangi bir zaman kısıtlaması göstermeyen BiP, yalnızca telefon numarasıyla para transferi yapmanıza olanak sağlıyor. BiP, tüm bunlara ek olarak mağaza ve internet alışverişlerinde güvenle kullanabileceğiniz alışveriş kartı Paycell'i önümüzdeki bayram boyunca tüm kullanıcılar ücretsiz olarak sunuyor. 

Yurt Dışındaki 'BiP'lilere Güzel Haber! 

Yurt dışındaki BiP kullanıcıları dünyanın neresinde olursa olsun herhangi bir ek ücret ödemeden, BiP'ten 1 GB hediyesi ile tüm sevdiklerine dilediği gibi bayram mesajı gönderebilecek. Tüm bunlar yetmezmiş gibi yine tüm BiP'liler ister ayrı ayrı ister aynı anda 6 kişiyle görüntülü olarak sohbet edebilir. 

59
47
14
12
12
Emoji İle Tepki Ver
59
47
14
12
12