Twitter'a iOS ve Android İçin Büyük Bir Güncelleme Geldi!

8
2
1
0
0
Popüler sosyal medya uygulaması Twitter, hem iOS hem de Andorid uygulamalarında etkileşimin artması adına dev bir güncelleme aldı. Artık paylaşımların bulunduğu keşfetme çizelgesi, bildirimler önemli ölçüde değişti. Moments adındaki yeni özellik, görmek istediğiniz her şeyi size gösteriyor.

Son dakika haberlerinin doğru bir şekilde zamanında kitleye ulaşmasını isteyen Twitter, paylaşımların bulunduğu zaman çizelgesinin üzerine en yeni haberleri, fotoğrafları ve videoları görebileceğimiz yeni bir koleksiyon özelliği ekledi. Sosyal medya kullanıcılarından gelen taleplere göre hareket eden Twitter ekibi, Moment adındaki özelliğini kullanıma sundu. 

Google Haritalar ile entegrasyonunu arttıran Twitter, size en yakın, en çok ilgi duyduğunuz konulardaki haberleri sunmak adına çalışmaya devam ediyor. iOS için yayınlanan güncelleme küresel çapta kullanıcılara sunulmaya devam ederken, Android kullanıcıları önümüzdeki aylarda söz konusu yeniliklerin hepsine kavuşmuş olacaklar. 

Arama sonuçlarındaki performansı en üst düzeye çıkartmak, ilgili haberleri ve etkinlikleri kolayca bulmak, gerekirse gelişmeler hakkında özet detaylara ulaşmak adına Twitter, adeta bir haber merkezi haline geliyor. 

Ayrıca insanların sürekli olarak haber almaları için özel haber bildirimlerini de sunacağını söyleyen Twitter, en çok ilgi duyduğunuz alanlara göre size özel bir seçki yaratacak. İsteyen kullanıcılar, uygulama ayarlarından önerilen haberleri ve paylaşımları görmemek adına değişime gidebilecekler. Şu anda 16 farklı ülkede ve 5 farklı dilde yayınlanmış olan Moments özelliği ise bu güncellemenin en dikkat çekici hizmetlerinden birisi olacak. 

Dünya Kupası etkinliği gibi, çok sayıda kullanıcının ilgilendiği konular için özel sayfalar, skor ve durum açıklamaları, paylaşımlar, videolar gibi özel içerik bölümü olan Moments, kişisel ve küresel gündeme göre şekillenecek. Bu gönderiler ana sayfanızdaki paylaşımların üzerinde, arama sayfanızda ve keşfet bölümünde görülebilecek. Başka bir deyişle gündem hakkında paylaşımlarda bulunan profillerin ve haber sayfalarının paylaşımları daha çok insana ulaşacak. 

Özellikler şimdilik İngilizce, İspanyolca, Portekizce, Japonca, Korece, Fransızca, İtalyanca, Almanca, Rusça ve Arapça dilleri için iOS, Android ve Twitter’ın mobil sitesi üzerinden kullanılabiliyor. Yakın zamanda Türkçe dahil diğer diller içinde yayınlanacak olan güncelleme, birkaç ay içinde Twitter’daki içeriklerin görünürlüğünü değiştirecek.

Kaynak : http://www.fonearena.com/blog/255823/twitter-android-ios-improved-moments-format-organised-explore-tab.html
8
2
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
8
2
1
0
0