Twitter CEO'sundan İşlerini Düzene Sokmak İsteyenlere İki Ücretsiz Uygulama Önerisi

10
3
2
1
1
Twitter CEO'sundan İşlerini Düzene Sokmak İsteyenlere İki Ücretsiz Uygulama Önerisi
Twitter CEO'su Jack Dorsey, günlük işlerini daha iyi düzene sokmak ve planlamak isteyen kişilere tamamen ücretsiz olan iOS Notlar ve Google Dokümanlar uygulamalarını öneriyor.

Yoğun bir iş gücü geçiriyorsanız planlarınızı, toplantılarınızı, yapacaklarınızı not almak isteyebilirsiniz. Uygulama mağazaları, günlük ya da uzun vadeli işlerinizi kaydedebileceğiniz yüzlerce uygulamayla doludur. Fakat Twitter CEO’su Jack Dorsey’e göre tüm iOS ürünlerinde ücretsiz olarak bulunan Notlar uygulaması not alma ihtiyacınızı gidermek için fazlasıyla yeterli bir araç.

Notlar uygulaması hakkında dün bir tweet atan Dorsey, ‘’Günümün çoğu iOS’un Notlar uygulamasında geçiyor.’’ derken gün boyunca düşündüğü şeyleri yazmak, taslaklar oluşturmak, kaydetmek, hatırlamak için uygulamayı kullandığını söyledi. Dorsey ayrıca şehirde keşfettiği her şey için bir not aldığını da belirtti. Eğer Dorsey kadar yoğun biriyseniz yaptığınız ve yapacağınız her şeyi not almak hafızanızı rahatlatabilir.

Dorsey’in kullandığı tek not uygulaması notlar değil. Geçtiğimiz Nisan ayında yine bir tweet atan Dorsey, toplantılarda Google Dokümanlar uygulamasını sıklıkla kullandıklarını. Tek bir sayfaya birden fazla kullanıcı girip düzenleme yapabildiği için etkili bir çalışma ortamı oluşturduğunu söylemişti. Hem iOS’un Notlar uygulaması hem de Google Dokümanlar, bulut desteği sayesinde herhangi bir yerden ya da cihazdan erişimini mümkün kılar.

Teknolojinin hayatımızın büyük bir bölümünü kaplaması, pek çok işi kolaylaştırdı. Fakat işlerin kolaylaşması, yapılacak iş sayısının artmasına neden oldu ve hafızamız zaman zaman yapacağımız işleri hatırlamak konusunda bizi yarı yolda bırakıyoruz. Google Dokümanlar ya da iOS Notlar gibi uygulamalara not alma alışkanlığı edinmek, hafızanızı plan ve programlarınızı hatırlamak için kullanmanıza gerek bırakmaz.

Kaynak : http://www.businessinsider.com/twitter-jack-dorsey-productivity-app-apple-notes-2018-6
10
3
2
1
1
Emoji İle Tepki Ver
10
3
2
1
1