Uber, İyiden İyiye Türkiye'ye Yayılıyor: Şimdi de Bodrum'da Hizmete Başladı

58
4
3
0
0
Kısa bir süre önce ilk olarak İstanbul, Ankara ve ardından da İzmir'de faaliyete geçen Uber, Uber Taksi ile Bodrum'da da hizmet vermeye başladı.

Geçtiğimiz senelerde yaşanan bazı problemlerden dolayı Türkiye'den çekilen Uber, Ocak 2021 itibarıyla yeniden hizmet vermeye başlamıştı. Bir önceki hizmet düzenine göre VIP taksi hizmeti yerine sadece Uber Taksi hizmeti sunan şirket, ilk önce İstanbul, sonra Ankara son olarak da İzmir'de hizmet vermeye başladığını duyurmuştu. 

Uber Taksi'nin yeni durağı Bodrum oldu. Ulaşım ağı şirketi, İzmir'in ardından Bodrum'da da Uber Taksi ile faaliyete geçtiğini sosyal medya hesaplarından duyurdu. Ayrıca Bodrum'da Uber'i tercih eden kullanıcılar, tek seferlik olmak üzere 40 TL'lik indirimden de yararlanabilirler. 

Uber'in 40 TL'lik indirim kuponu: MERHABABODRUM

uber

Uberi resmi Twitter hesabından yaptığı duyuruyla birlikte 16 Temmuz yani bugün itibarıyla Bodrum'da hizmet vermeye başlayacaklarını açıkladı. Yapılan açıklamada "Uber Taksi artık Bodrum’da! MERHABABODRUM kodu ile Bodrum’da yapacağınız bir yolculuk 40 TL’ye kadar Uber’den hediye!" ifadeleri yer aldı. 

Daha önce aşı kampanyasını desteklemek amacıyla aşı randevularına ücretsiz gidiş dönüş hizmeti veren Uber, Bodrum'da faaliyete geçmesinin ardından uygulamayı indiren herkesin kullanabileceği 40 TL'lik indirim kuponu yayınladı. 

58
4
3
0
0
Emoji İle Tepki Ver
58
4
3
0
0