Ultra Gerçekçi Grafiklere Sahip Olan Grid’in Fiyatı Belli Oldu (Video)

20
11
5
2
1
Piyasaya sürülme tarihi bir ay ertelenen Grid için Codemasters tarafından yeni bir tanıtım videosu hazırlandı. Hazırlanan video, oyunun gerçekçi grafiklerini ortaya koyuyor. Ayrıca oyunun hangi fiyat etiketiyle oyuncuların karşısına çıkacağı da belli oldu.

Codemasters, E3 2019 etkinlikleri kapsamında popüler yarış oyunu serisi olan Grid'in yeni sürümünün tanıtımını yaptı. Özellikle de yarış oyunlarını oynamayı seven oyunseverler tarafından merakla beklenen bu oyun için her şey yolunda giderken, şirket bir anda oyunun çıkış tarihini bir ay erteledi. 

Şirket, oyunun çıkış tarihinin neden ertelendiği ile detaylı bir açıklama yapmazken, oyuna eklenecek sayısız yenilikler için bu ertelemenin gerekli görüldüğüne değindi.

grid

Şimdi ise Codemasters, Grid'in yeni versiyonu için bir tanıtım videosu yayınladı. Resmi YouTube kanalı üzerinden yayınlanan bu tanıtım videosu, oyunun görüntü kalitesinin mükemmelliğini gözler önüne seriyor.

İşte "Race for Glory" (Şerefin için yarış) başlığıyla paylaşılan o video;

11 Ekim'de piyasaya sürülecek olan Grid'in, Ultimate Edition sürümünü satın alırsanız 8 Ekim'den itibaren erken erişimle oynamaya başlayabileceksiniz.

Eğer Grid'i bilgisayar platformu için satın almak isterseniz, normal sürüm için 92 TL, Ultimate Edition sürümü için 119 TL ödemeniz gerekiyor. Oyunu Steam üzerinden ön siparişle satın almak isterseniz burada bulunan bağlantıyı kullanabilirsiniz. Oyunun normal sürümünü PlayStation konsolu için satın almak isterseniz ödemeniz gereken tutar ise 299 TL. Ultimate Edition'da bu ücret 399 TL'ye yükseliyor. Oyunun Xbox sürümlerinin fiyatları ise 197.50 TL ve 255 TL olarak belirlenmiş durumda. Eğer oyunu Xbox One için ön sipariş vermek isterseniz, burada bulunan bağlantıyı kullanabilirsiniz.

Kaynak : https://gematsu.com/2019/07/grid-race-for-glory-trailer
20
11
5
2
1
Emoji İle Tepki Ver
20
11
5
2
1